Drago mi je da si resio problem Wlan, vec sam ti rekao da je verovatno ostalo nesto od Nemackih podesavanja pa su iz mts-a resili. Ako si nameri da ga koristis malo duze predlazem ti da na kompu napravis backup telefona i cuvaj ga u slucaju da nesto podje lose (pu, pu, pu). Ako ti zatrebaju opet neke sifre javi se ovde. pozzz... =D>
Za jedan grad na Balkanu i klub u njemu zivim ja..
Zodijak
Pol
Windows 7
Chrome 19.0.1084.56
LG L7 II P710
Imam 3 problema sa telefonom:
1) Instaliran mi je Opera mini web browser i s vremena na vreme se desava da telefon nece da ga otvori. Jedini lek mi je uninstall, pa ponovo install. Malopre sam instalirao i Skyfire, njega nece da otvori uopste. Jel postoji neko drugo resenje za ovaj problem osim reinstalacije?
2) Osim ukoliko nisam okacen na internet putem wifi, ne mogu da uradim nijedan download sa Ovi store. Postoji opcija za download, ali ne reaguje kada kliknem na nju. To je pocelo relativno skoro da mi se desava, ranije je skroz ok sljakalo i preko MTS Wap. Jel zna neko resenje za taj problem?
3) Povremeno se desava da mi telefon sam promeni postavljenu temu i skloni wallpaper. Da napomenem, sve teme i slike koje kacim za wallpaper stoje na memorijskoj kartici, a pre par meseci mi je kartica "pukla", pa sam podatke vratio putem nekog od softvera namenjenih za to. Da li neko zna jesu li ova desavanja produkt lose kartice ili se nesto desava sa telefonom?
Izvinjavam se na duzem postu i ukoliko sam ga postavio na pogresnom mestu, takodje, zahvaljujem na odgovorima.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.