Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Za decu (18-26) zaludjenu monoteizmom, a jeftino  (Pročitano 1969 puta)
16. Jun 2005, 00:44:58
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
Youth and Hope Forum

25 - 30 of July 2005, Romania

It is our pleasure to invite you in one week Ecumenical Youth Forum in a splendid location near the Fagaras Mountains, Monastery "Brancoveanu Sambata de Sus" (dated since 1696), South Transylvania, Romania.

This Forum is organised by The Orthodox Association For a new World and supported by The International Catholic and Ecumenical Association, Fondacio Christians for the World (www.fondacio.org).

Youth and Hope Forum is designed to youth all around Europe, no matter their religion or confession, aged between 18-26 years, who are willing to meet youth from Romania and apprehend the Orthodox real atmosphere, our way to understand and live the challenges of life.

We would like to select 40 motivated participants that would intend to confess about their cultural, religious and personal experiences and traditions and about their strong belief in youth and hope.

The participation fee is  85 Euro covering full-accomodation costs. Transportation and insurance costs are not covered.
However, participants coming from Ukraine, Moldavia, Bulgaria and Serbia might apply for grants (up to 50% of all travel and accomodation costs).

We strongly encourage interested people to apply in groups! !

Please find in the attached documents the application form and further details about the location, program and accomodation.

The application deadline is 25th of June!

For any questions do not hesitate to contact:
Alexandru Barna
Phone: 004/021/313 08 93
Mobile: 004/0724 075 758
e-mail: barna_alexandru@yahoo.com
www.manastireabrancoveanu.ro

Email:    fmni_ro@yahoo.com
Sibiu, 2400,
ROMANIA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Mogu li fino da zamolim da malo popravis naslove svojih topica? Ako si protiv vredjanja bilo koga nemoj ni ti da vredjas bilo koga. A naslov koji si stavio je uvredljiv za neke ljude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
Moji naslovi su savrseni tako da se ne mogu popravljati nego samo kvariti, a to necu ciniti ni uopste, a narocito ne za tvoj cef.

Uostalom, niko te nije terao da citas ono sto ti je uvredljivo. Ja ono sto mi se ne dopada preskacem.

A ova informacija je stavljena da bi eventualno nekome bila od koristi. -- Pa makar taj neko i bio zaludjen nekakvom idejom koju ja ne opravdavam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Malo manje varnica u vazduhu..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Informacija je OK ali naslov je uvredljiv. Napominjem da kada se pricalo o Jevrejima taj topic je bio zakljucan... Jeste da je bio mnooogo uvredljiviji ali naslovi su im uporedivi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
Citat
Pa makar taj neko i bio zaludjen nekakvom idejom koju ja ne opravdavam.

Samo mi pojasni koju ideju ne opravdavas monoteizam ili samo okupljanje?
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Blago kuci koju zaobidjem :D

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5996
Zastava Tako blizu a tako daleko
mob
Nokia 6130
Ma sto se mene tice neka rade sta hoce, njih je Bog vec kaznio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
e neda me razveseli ovaj tralala kad pocne...au brate pa dal je moguce da ti od svega na svetu najvise smeta monoteizam...pa ti onda zivis takooo dobrim zivotom.
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.