ti radikali i kostunica ce vratiti to kosovo u sastav srbije,tacno je da se neko bogatio na racun istog.
I onda je mrmot zavio cokoladu... Da su hteli da ga vrate, ne bi izrekli recenicu da imaju direktivu od Sesalja da ne ulaze u koaliciju, vec da hoce samo da vladaju...
Uostalom... da bi se pare ulozile u KiM, moraju da postoje projekti... Projekte predlazu predsednici opstina... A, ko vlada na KiM? Ko osvaja vecinu? SRS i DSS... nekada skoro 100% SPS... :ballbounce:
ne mozemo da kazemo da su srbi sami krivi za sve ,ali ima dosta i nashe krivice .
dok god budemo slushali bajke tadica, koshtunice ,dinkica ,(chedu i da ne pominjem :chuckel: ) o EU - nema nama ljudskog zivota ... :mrgreen:
samo njih... pa ja mislim da ni ostali politicari nisu bolji... garantujem da bi mi pre zavrsili u NATO i EU da na vlast dodju radikali... jos bi se utrkivali ko ce pre da celiva Solanu u zadnjicu...
Ali bi nas prethodno zahvaljujući nekoj gluposti koju su radikalni napravili malo častili bombama
Ipak ako se ozbiljno prica o paravanima za pljacku onda postoji samo jedan pouzdan i vec eksploatisan paravan,a to je ta cudnovata Evropska Unija. Tako da se ova tema moze pozmatrati samo kao predizborni pokusaj skretanja paznje po principu :"Napad je najbolja odbrana" ili neki vise vole:"Leva ruka desni dzep"
anea@ ja bi voleo da pare koje se uloze idu najsiromasnijim porodicama na kosovu,da im bude malo lakse,ja nisam clan srs -dss,nekad ih malo odbranim,...
Ipak ako se ozbiljno prica o paravanima za pljacku onda postoji samo jedan pouzdan i vec eksploatisan paravan,a to je ta cudnovata Evropska Unija. Tako da se ova tema moze pozmatrati samo kao predizborni pokusaj skretanja paznje po principu :"Napad je najbolja odbrana" ili neki vise vole:"Leva ruka desni dzep"
Ma, da... svakako .... s tim sto ta pljacka traje vec 40 godina... :ballbounce:
Зар тема о Косову не постоји??? Мислим, ред би био да је тамо сврсташ. Хајде мало да се држимо принципа :ballbounce:
Pljackanje Srbije na racun KiM je malo starije od proglasenja nezavisnosti... Takodje, kako jedan veliki Srbin kao sto si ti nasu juznu pokrajinu naziva po siptarski - Kosovo?
И ту ниси у праву. То није по шиптарски, већ су то комунисти увели. Шиптари је зову КОСОВА. Значи да преформулишемо, зар тема о Косову и Метохији већ не постоји??? И још нешто, у насловима тема стварно би могла да додаш оно Метохија, јер ћу помислити да си неки стари кадровик са осме седнице.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.