Trenutno vreme je: 27. Feb 2021, 05:02:54
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Legende (Pročitano 93292 puta)
06. Apr 2008, 21:28:10
Krajnje beznadezan
~ za ljubav opet imam volje ~
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
A mogli smo sve Mozda ti nisam rekao kad se u nebo zagledam kao da vecnost dodirnem ceo svoj zivot sagledam Ref. A s' tobom sam mogao sve topio suze u osmehe a s' tobom sam umeo sve bojio sumrak u svitanje Prevrcem brazde nebeske k'o svoje prazne godine nekad me zvezda dotakne pa me povuku dubine Ref. Ja sam ti samo nalicje od onog sto si volela moje su duge bez boje i ti si me prebolela Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Cetrdesete Ref. Stizu i cetrdesete pitanje radja pitanje sta mi to gasi nemire gde li to zivot uvire Srebrom mi kosu saraju iz oka laste nestaju sve jace stezu navike u dusi brojim oziljke Tugu mi osmeh prikriva al' ona uvek ispliva ceka duboko skrivena negde u mojim grudima Ref. Ne delim vise godine na tvoje i na pogresne ne pisem vise za tebe ne listam stare albume Tugu mi osmeh prikriva al' ona uvek ispliva ceka duboko skrivena negde u mojim grudima Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Eh, lane, moje lane I bez nje ce sjati sunce govore mi ljudi al' ja slusam svoje srce sto mene obsudi Ref. 2x Eh, lane, moje lane kad zbog tebe suza kane ruka nece da je brise srce zuri da s' tom suzom tvoje ime zapise I bez nje ce biti vina i pesme do zore al' mi usne neprestano njeno ime zbore Ref. 2x I bez nje ce ljubav zarka grudi da mi pali al' za njom ce srce moje vecito da zali Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ej, mladosti Kao seret nestasna kao vetar raspusna nezna kao uteha kao nektar opojna Kao niska bisera blistava i raskosna vatrena, zapaljiva kao srna ranjiva Ref. Ej, mladosti, ej, radosti kratko bila pa iskopnila ej, mladosti, sada tudja radosti moja bila pa se drugom privila
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Gledas me Ja, duso, ipak nisam za tebe u meni vidis dragulj u tami a kad se samo malo zagrebe gubi se sjaj koji te mami I nije sve kao sto vidis u meni neki neznanac drema rasipa sve sto u meni vredi uzima, trazi i to sto nema A ti jos ne znas za bol bol sto me lomi Ref. 2x Gledas me kao poslednju nadu a ne vidis da mi uzdahe kradu te godine, tvoje premlade Ja, duso, ipak nisam za tebe u meni vidis dragulj u tami a kad se samo malo zagrebe gubi se sjaj koji te mami I zato kreni za svojom zvezdom bilo je lepo i ne zali nasluti trag za svojim gnezdom veliki plamen ugasi mali A ti jos ne znas za bol bol sto me lomi Ref. 2x Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Hajde Jano Hajde Jano kolo da igramo hajde Jano, hajde duso kolo da igramo Hajde Jano konja da prodamo hajde Jano, hajde duso konja da prodamo Ref. Da prodamo, samo da igramo da prodamo, Jano duso samo da igramo Hajde Jano kucu da prodamo hajde Jano, hajde duso kucu da prodamo Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Majci Usla je u tamnu sobu mekano na prstima poslusnula da li spavam necujno me pokrila Prosaptala zabrinuto molitvu za miran san da me prati i sacuva priljubila dlan o dlan Ref. Sutra ce za mnom ostati najlepse neznosti jastuk mek medj' zvezdama prvi nocni uzdasi Sutra vec moram otici prateci sudbinu sutra vec uspomene pokrice mi vrednost svu Tamne bore iznad njenih uvek briznih ociju slika dugih, budnih noci sa mnom i kad nisam tu Sve te slike urezane duboko u grudima ostace mi sve sto imam bice moje drugo ja Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Moja si Kao cvet sto se rosom napaja kao san kad polako osvaja kao zrak kada sunce izranja naci cu put do tvojih usana Ref. Moja si, moja si makar jos tri duge zime cekao moja si, moja si makar te ceo zivot ne docekao Moja si, makar trnjem hodao moja si, makar sve rasprodao kao sneg kada kopni s' proleca odnecu setu iz tvog osmeha Ref. Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ne veruj Ne, ne veruj, ne, ne veruj kad ti kazu da sam tuzan kad ti kazu da sam sam ne, ne veruj, ne, ne veruj da zbog tebe budan sanjam da se cesto napijam Ne, ne veruj, ne, ne veruj sve o meni sto se prica ja sam samo umoran ne, ne veruj, ne, ne veruj zelim samo malo mira tako zelim da sam sam Ne, ne veruj, ne, ne veruj da kraj tvoje kuce uvek kada prodjem zastanem ne, ne veruj, ne, ne veruj kad ti kazu da cu tako zbog tebe da uvenem
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ne verujes mojim recima Ne verujes mojim recima sumnjas da je samo pozuda to sto nocas tako opija put do tvoga srca otvara Pratim trag u tvojim ocima sta se krije, da l' si poznala ono sto si tajno sanjala od kojih te majka sklanjala Ref. Niko te nije tako zeleo kao nocas ja i niko nije tako umeo da ti se ceo da Prostri svoje jedre godine otvori mi rosne latice odavno si vec zaputila sve zelje u jednu skupila Privi se na mojim grudima kao pismo dugo cekano zatalasaj lako bedrima kao svila, nezno, mekano Ref. 2x Ne verujes mojim recima
Trenutno vreme je: 27. Feb 2021, 05:02:54
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .