IN < - Dodaci igara (screens,patches,mods,demos,trailers...) - >LO
(1/88) > >> :: Odgovori!
Autor: litricind :
Nova tema...
Na ovoj temi ce biti postavljani screenovi,patchevi,modovi,demoi,traileri,itd...sve sto nadjemo kao dodatke za igre.
Tema za novosti iz sveta Gaming-a nalazi se ovde.Napomena: Ovo je tema u kojoj cemo prestavljati dodatke. Poruke u kojima se trazi odredjeni dodatak bice obrisane!
Autor: litricind :
Project Origin screenshots
Vesti - Igre | Autor Branislav Nimet | 05 april 2008


Nedavno je Monolith prikazao najnoviji trailer za njihovu novu igru - Project Origin. Danas, par dana kasnije, nam stiže još multimedijalnog materijala iz ove igre. Naime, reč je o setu ingame screenshotova, koji, iskreno, više skrivaju nego što prikazuju, ali je dovoljno da nam zagolica maštu. Screenshotove možete pogledati ovde.

Da podsetimo. Project Origin je "duhovni naslednik" poznatog horor FPS-a F.E.A.R.-a. Monolith, koji je napravio orignilani F.E.A.R. se razišao sa Sierrom i nije odkupio prava na korišćenje imena F.E.A.R. Zarad toga, smislili su novo ime za igru, ali nisu želeli da menjaju duh igre.

Izvor: Pc Igre

Autor: litricind :
Warhammer 40,000 Dawn of War 2 Screens
Vesti - Igre | Autor Danijel Obradović | 05 april 2008


Pre par dana mogli ste pročitati da se šuška novi Warhammer naslov, a danas je moguće pogledati i prve screenove istog. Naime, THQ je najavio da priprema novu igru, Warhammer 40,000: Dawn of War II, za koju će ponovo biti zadužena Relic Entertainment kompanija, i koja će se u jesen 2009. godine pojaviti na PC-u (za sada se ne pominju konzole). Dawn of War 2 će pokretati totalno novi unapređeni Essence 2.0 Engine, koji će nam prikazati još realnije okršaje između poznatih rasa Warhammer univerzuma. Pored novog engine-a ovaj novi naslov imaće napetu nelinearnu single player kampanju, kooperativni multiplayer, nove jedinice i još mnogo toga drugoga. Ako želite da vidite kako bi ovaj naslov trebao da izgleda, ja vam predlažem da posetite ovaj link i pogledate prve oficijalne screenove ovog naslova...

Izvor: Pc Igre

Autor: litricind :
Warhammer Dawn of War II trailer
Vesti - Igre | Autor Nenad Milosavljević | 05 april 2008


Pre nekoliko dana na našem sajtu ste mogli da pročitate vest kako je Warhammer Dawn of War II zvanično najavljen. Ovog puta vam predstavljamo trailer za istoimenu igru. Jedna od interesantnijih stvari koju nam Dawn of War II donosi je potpuno kooperativna multiplayer kampanja, a izlazak igre je planiran za proleće 2009. godine.

Izvor: Pc Igre

Autor: litricind :
Novi Mafia 2 screenshotovi
Vesti - Igre | Autor Nenad Milosavljević | 05 april 2008


Pojavili su se novi Mafia 2 Screenshotovi i novi Wallpaper, koji nam prikazuju nastavak megahita Mafia. Na igri radi isti tim koji je napravio i prvi deo, 2K Czesh (ex-Illusion Softwork).

Screenshots 

Izvor: Pc Igre

> Odgovori
^ Povratak na viši nivo
>> Sledeća strana