IN < - Vesti i zanimljivosti iz sveta igara - >LO
(1/558) > >> :: Odgovori!
Autor: litricind :
Nova tema,krecemo ispocetka...
Na ovoj temi ce biti postavljane samo vesti iz sveta Gaming-a,dok ce se ostali dodatci za igre (traileri,demoi,modovi,patchevi...) biti postavljani na ovoj temi!
Autor: litricind :
Najavljen Dawn of War II

Relic Entertainment i THQ su prošlotjedne glasine o izradi Warhammera 40.000: Dawn of War II napokon potvrdili službenim priopćenjem. Kako se u istom kaže, u proljeće iduće godine stiže novo poglavlje brutalnog ratovanja pogonjenog Relicovim Essence Engineom 2.0.

Igrače očekuje nelinearno solo iskustvo, kao i kooperativna multiplayer kampanja što zvuči zabavno, no dodatni detalji nažalost nisu objavljeni. Kupci nedavnog Soulstorma imat će priliku sudjelovati u multiplayer beta programu o čijem ćemo početku biti obaviješteni, a izvješće još spominje i službeni web koji u trenutku pisanja ove vijesti nažalost nije radio.

Izvor: Bug.hr
Autor: litricind :
Čemu se truditi...

Kako smo ranije spominjali, Battlefield Heroes je novi projekt Electronic Artsa, ili bolje rečeno DICE-a. Spomenuti će biti potpuno besplatan, stoga nas nije pretjerano začudila vijest da će netom nakon izlaska igra imati samo dvije mape. Ben Cousins iz DICE-a opovrgava sumnje da je besplatnost razlog malom broju mapa i nudi logično objašnjenje.

U serijalu Battlefield dizajneri su se trgali kako bi sklepali desetine mapa, a igrači su na kraju igrali samo dvije. Istu pogrešku ne žele učiniti i sa Battlefield Heroesima, pa će jedna mapa biti fokusirana na pješadiju, a druga na vozila, tako da daljni razvoj mapa ovisi isključivo o tome koja će biti više igrana.


Izvor: Bug.hr
Autor: litricind :
Nacija igrača

Prema posljednjim analizama NPD Groupa, 72 posto stanovnika Sjedinjenih Američkih Država su gameri. Toliko ih je prema istraživanju spomenute agencije zaigralo neku video-igru tijekom prošle godine, što je rast od velikih 8 posto u odnosu na 2006.

Da stvar bude bolja, 40 posto stanovnika SAD-a prošle je godine igralo online, a ove se godine očekuje daljni rast od 2 posto. Od spomenutih online igrača, čak 90 posto ih je za mrežne igre koristilo PC - toliko o tome kako je PC neprofitabilan za developere igara.

Izvor: Bug.hr
Autor: litricind :
NFL 09 neće biti za PC
Vesti - Igre | Autor Branislav Nimet | 05 april 2008


EA Sports je saopštio da naredna iteracija najpoznatije (verovatno i jedine) simulacije Američkog fudbala - NFL neće ugledati svetlost dana na PC-u. Razlog tome je činjenica da se NFL slabo prodaje u verziji za PC. Verzije za sve ostale igračke sisteme će postojati. Da li vas ova vest pogađa? Mene iskreno ne ni malo.

Izvor: Pc Igre
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo
>> Sledeća strana