Elem... usled proterivanja sa teme, da nastavimo sa nasim omiljenim aktivnostima... prici o srpskom zvezdanom nebu... Znaci... ko je za vas glupa, razmazena kucka Yu - ExYu - svetske scene? :)
<hr />
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Anea (Vreme: 18. Jun 2008, 14:44:53)
« Poslednja izmena: 04. Jan 2012, 13:40:20 od Anea »
Neka, javila sam joj lično i personalno, da nam se momentalno pridruži... :chuckel: Reklama je fantastična... Već zamišljam određene likove tamo kako histerično cakaju "prijavi moderatoru" dugme... hi, hi, hi... :mrgreen:
Šta očekivati od ljudi koji ne razlikuju ženu od gomile silikona - da razlikuju moda od admina?! :mrgreen:
Možda i kupim LV tašnicu, malo da se prošetam po gradu, da me vide, da budem feeeeeeensi, cooooool i iiiin... pa me možda opazi i neki fudbaler, a možda me i Dakićka pozove u svoju "in" emisiju... Pa, bože moj, svaka devojka želi da je voda fudbaler i da ima lepe krpice...? Zar to i nije smisao života?
Jaaaaaoj, nova Luj Vitone kolekcija je eeeeeextraaaa....
A tek one prada cipelice od 543,25 evra...Cista perverzija!
Nego....Ova tema je takav raj... Anea, imas jedne Luj Vitone naochare od mene(:D) a ti, Bambina kao jedna od redovnih posetilaca mozes da uzmes moje cipelice kao sto ima JK...Znas, one koje Dusko posebno voli :P
:flower:
« Poslednja izmena: 26. Mar 2008, 20:40:44 od osma_putnica »