![]() IN < - Pseudonim - >LO (1/162) > >> :: Odgovori! |
Autor: SAnja : |
Da li se secate davno unistene teme "Pseudonim"?! Dobro, za izgubljenim ne treba zaliti, ali ipak, bilo bi lepo da je obnovimo, ima toliko mnogo novih clanova... Dakle, kako ste dobili ili sta znaci nickname koji koristite Moj je skracenica imena i prezimena... Htela sam da stavim samo Anja ali vec je bila jedna devojka, tako da sam na kraju ispala SAnja.... |
Autor: SerbianFighter : |
SerbianFighter Nick koji sam dobio jednom prilikom na snimanju jedne tv emisije gde sam predstavljao svoju vec nadaleko cuvenu igru :) Kolega iz rezije me je nazvao Fighteru i eto od tad me svi tako zovu... |
Autor: sanjica_021 : |
SANJICA mi je nick sa chata,nekad davno kad sam pocela da chatujem sam dobila taj nick i dugo sam bila sa njim...kad sam otvorila prvi e-mail nalog sestra mi je stavila sanjica_021 i kad sam se uclanila na burek stavila sam isti,Sanjica-nadimak i 021-Novi Sad,naravno |
Autor: Laslo : |
Kao pravi ljubitelj mađarske glazbe i kuhinje izabrao sam nick Laslo. Na hrvaskom bi to bilo Ladislav ili Vladislav, a tako se zvao i jedan od naših kraljeva (doduše Mađar :wink: ) pa onda ipak nisam otišao predaleko. Svojim nickom sam postao posebno zadovoljan otkad su mi neki ovdje počeli davati izvedenice Laki ili Čika Laki. Kojiput na drugim stranicama (a nema ih previše) moram biti i Sandor jer mi neki znaju zauzeti nick. |
Autor: Mix : |
Koje ste bre vi kraljeve imali. Sve Habzburgovci, austrijanci i madjari, i jos se hvalite. |
> Odgovori |
^ Povratak na viši nivo |
>> Sledeća strana |