ima li neko slike osim sto se raspravlja je li ona ili nije i sto mi se 10 njih javilo u inbox da ''zajedno'' drkamo na maju becic :D
Hahahahahahahaha e bas si me nasmejao ! A sta ces, pedercine se trude da upecaju nesto..i oni su zagoreli valjda od ove korone :mrgreen: A ja kao Novosadjanin mogu samo da ponovim da se manite te skracene prasice Becicke, znate koliko boljih picki ima u NS-u :P
ima li neko slike osim sto se raspravlja je li ona ili nije i sto mi se 10 njih javilo u inbox da ''zajedno'' drkamo na maju becic :D
Hahahahahahahaha e bas si me nasmejao ! A sta ces, pedercine se trude da upecaju nesto..i oni su zagoreli valjda od ove korone :mrgreen: A ja kao Novosadjanin mogu samo da ponovim da se manite te skracene prasice Becicke, znate koliko boljih picki ima u NS-u :P
Svaka u NS je bolja od te prasice ai i ona uopste nije Novosadjanka, nego Ravnoseljanka (Ravno Selo).
Sto se tice novog profila Maje Becic, reklamira ga kao da ce biti neki mnogo opusteniji profil mada se to nista ne razlikuje od njenih profila do sad, cak je i vecina slika od ranije, znaci samo hoce da navuce ljude da joj plate, ne vredi to 35e
evo i slika da vidite kako izgleda njena reklama za taj profil i kako profil izgleda, dakle nista posebno
[img][/img]
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)