nisam ni jednu igrao... :) lupio sam glas,ionako najverovatnije CoD pobedjuje... jedino ne bih glasao za UT,jer je to jedna jeftina kopija quake-a...stvarno ne podnosim igricu
Ti ne podnosiš tu igru zato što je poularnija i 100x bolja od tvog mezimca Quake-a.
1. Maksimalna visina slike u potpisu - 60 pixela! Vise slike bice obrisane! 2. Maksimalna sirina pojedinacne slike u potpisu - 468 pixela! Sire slike bice obrisane 3. Maksimalna velicina slike u potpisu - 20 KB! Vece slike bice obrisane! 4. Slika ne sme biti reklamnog karaktera. Takve slike bice obrisane! 5. Slika ne sme biti uvredljiva za bilo koje korisnike. Takve slike bice obrisane! 6. Ukupna velicina potpisa ne sme biti mnogo veca od 468x60 pixela. Takvi potpisi bice obrisani!
1. Maksimalna visina slike u potpisu - 60 pixela! Vise slike bice obrisane! 2. Maksimalna sirina pojedinacne slike u potpisu - 468 pixela! Sire slike bice obrisane 3. Maksimalna velicina slike u potpisu - 20 KB! Vece slike bice obrisane! 4. Slika ne sme biti reklamnog karaktera. Takve slike bice obrisane! 5. Slika ne sme biti uvredljiva za bilo koje korisnike. Takve slike bice obrisane! 6. Ukupna velicina potpisa ne sme biti mnogo veca od 468x60 pixela. Takvi potpisi bice obrisani!
vec je reseno, ne brini se, ima burek dosta modova i smodova... ;)
A sta mislite od Dirt-u? Koliko vidim,ovde se nije proslavio...Ja sam ga igrao na prosecno postavljenim podesavanjima grafike,i sam nacin upravljanja i voznje mi se nije bas svideo. A Rally 05 sam igrao kao manijak i jedva cekao Dirt! :ballbounce: