IN < - Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde. - >LO
(1/1083) > >> :: Odgovori!
Autor: 3EBC :
Ako vam igre ne rade, ovo je pravo mesto da postavite pitanje jer tu smo da jedni drugima pomognemo. Dakle, opišite detaljno svoj problem (što je problem detaljnije opisan to je veća mogućnost da vam neko pomogne) pa da vidimo šta može da se učini. Postavljajte pitanja koja su vezana za softverske probleme. Probleme koji vam se javljaju u toku igre a vezana su za njeno prelaženje postavite ovde.

Takođe, ako imate problema sa pečevima, modovima ili bilo kojim drugim dodacima za igre ovo je mesto da se postavi pitanje (svaka nova tema ovakvog sadržaja je nepotrebna i ide pod ključ)

Par pravila:

1. Probleme izlažite detaljno
2. Svaka poruka koja se tiče krekova, serialnih brojeva i drugih vrsta piraterije se briše.
3. Prozivke, spam i gluposti se brišu momentalnoNaglašavam(!): Svaka zasebna tema koja se tiče problema oko startovanja igre, bagovanja i sličnih problema tehničke prirode biće - zaključana.

Razlog: Zašto otvarati nove teme kada postoji top tema koja se bavi upravo tim pitanjem...


Autor: litricind :
Nekoliko neresenih pitanja sa prosle teme...

Citat: Vitto 11. Jul 2006, 18:41:25

Ljudi evo skidam drvere za graficku(9550 GE).Pise na njihovoj stranici da je .NET required.Evo skidam njega prvo,pa cu onda Catalyst,koji sadrzi drivere.Ako moze neko da mi objasni zasto je required i sta on ustvari predstavlja,malo mi je prpa jer drug kad je instalirao .NET zeznuo mu se Windows Installer pa je morao reinstalirati OS,a meni se to nikako ne radi. :D  :help:


Citat: prozack 15. Jul 2006, 11:36:39

imam problem sa titan questom, redovno me izbacuje neki put posle 5min igranja neki put  posle 3 sata, cuo sam da je ovo standardan problem, pa sam skinuo neke fixove za igru koji medjutim nista ne pomazu


Citat: ogi123 16. Jul 2006, 14:41:55

Imam problem kad instaliram call of... 2 pach 1.3  izbaci mi na samom kraju instalacije eror   sa data1.  fajlom


Autor: cygan :
Citat: prozack 15. Jul 2006, 11:36:39

imam problem sa titan questom, redovno me izbacuje neki put posle 5min igranja neki put  posle 3 sata, cuo sam da je ovo standardan problem, pa sam skinuo neke fixove za igru koji medjutim nista ne pomazu


Jos nema pomoci oko izbacivanja iz TQ-a!!!Moracemo jos malo da se strpimo...Autor: cygan :
Citat: ogi123 16. Jul 2006, 14:41:55

Imam problem kad instaliram call of... 2 pach 1.3  izbaci mi na samom kraju instalacije eror   sa data1.  fajlomPa verovatno ti je cd izgreban pa data1 ne moze dobro da se otpakuje....ili cak lose narezan...ili je patch lose skinut sa neta....
Autor: nemanjan :
Kada hocu da instaliram neku igricu npr. GODFATHER, WORLD CUP 2006, NFS MOST WANTED, pre pocetka instalacije izbaci mi: INSTALLATION CANNOT CONTINUE BECAUSE THIS GAMES REQUIRES DIRECTX 9.0C OR HIGHER TO BE INSTALLED ON YOUR SYSTEM. YOU CAN DOWNLOAD THE LATEST VERSION OF DIRECTX HERE: http://www.microsoft.com/windows/directx Na kompjuteru imam instaliran DirectX 9.0c, reinstalirao sam vise puta ali i dalje mi izbacuje ovu poruku. Sta da radim?
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo
>> Sledeća strana