mlada je, valjda ćemo videti još puno toga od nje. s obzirom kako izgleda, čudi me da nije napravila bum nakon ovog filma. očekivao sam da će svi biti zainteresovani za nju, kao što su bili za mirku nakon anđela. ali dobro, ima vremena...
Devojka je iz Pozege tj. (nekog sela iz okoline) , imao sam prilike da je upoznam na snimanju filma . Mala nema veze sa glumom ,zbog nje jednu scenu smo ponavljali i po 30 puta,uz to se utripovala da je neki bitan faktor pa je jos pocela i bahato da se ponasa i da glumi neku zvezdu. Sem lepog izgleda ne poseduje nista drugo ,nema harizmu ,pa iz tog razloga i nece uspeti u glumackom poslu.
Devojka je iz Pozege tj. (nekog sela iz okoline) , imao sam prilike da je upoznam na snimanju filma . Mala nema veze sa glumom ,zbog nje jednu scenu smo ponavljali i po 30 puta,uz to se utripovala da je neki bitan faktor pa je jos pocela i bahato da se ponasa i da glumi neku zvezdu. Sem lepog izgleda ne poseduje nista drugo ,nema harizmu ,pa iz tog razloga i nece uspeti u glumackom poslu.
Znam malu. . . Ne da je glupa k'o ku__c, nego je glupa ko 3 ku__ca ! To je jedan prepotentni idiot iz Visibabe (tako se zove to selo pored Požege) koji misli da je vasionska pi_ka, ali ne shvata da nije sve u izgledu. . . [-(
Znam malu. . . Ne da je glupa k'o ku__c, nego je glupa ko 3 ku__ca ! To je jedan prepotentni idiot iz Visibabe (tako se zove to selo pored Požege) koji misli da je vasionska pi_ka, ali ne shvata da nije sve u izgledu. . . [-(
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.