Poznato nam je da je Photoshop jedan od vodecih programa za obradu photo materiajla... Otvorih temu za sve koji imaju problem neki ili neshto tako :wave:
« Poslednja izmena: 26. Dec 2007, 19:16:26 od Anea »
Znaci... da dignemo temu u top... Sva pitanja koja postavljate vezano za rad u PS, postavljajte samo ovde i jedino ovde... u suprotnom ce biti obrisana...
« Poslednja izmena: 26. Dec 2007, 19:21:01 od Anea »
Nadam se da postavljam pitanje na pravom mestu... Trebaju mi neki zanimljivi efekti (pluginovi) za Photoshop CS / CS2 / CS3. Ima li neko neki link ili neko mesto, gde to da trazim.
Malo nevezano za Photoshop, ali i dalje Adobeovi alati, trebaju mi i pluginovi/efekti za Fireworks CS / CS2 / CS3.
Pokusavao sam da ih trazim ali mi ne ide... Uspeo sam da iskopam samo jedan za PS. Skinuo sam jos par komada, ali kad ih instaliram, ne mogu u PS-u da ih pronadjem... No naci cu, valjda, sad mi ih treba josh...
Da li na netu postoji neki sajt koji je kao baza efekata za Photoshop/Fireworks, gde ima i semplova, da odem malo da razgledam pa da vidim tacno sta mi treba?
@Anea: Primetio sam da svaki proizvodjac ima svoj sajt. Ali sam mislio da mozda tamo negde na netu postoji makar neka lista proizvodjaca ili lista efekata...
@ytp: Izgleda da je tako trebalo da bude...
Ja ne znam ni da definisem sta mi treba, mislim, nisam kreten, ali ne razumem se u strucne izraze... Hocu da pocnem da radim web-dizajn. Tacnije hocu da pokusam, ako ne uspem, kupovacu gotove dizajnove ili placati dizajnera... Radio sam i ranije to, ali u Fireworksu, sada hocu da predjem u PS. Da pokusam da radim bolje nego u Fireworksu. Ako ne uspem, uzmem dizajnera i gotovo...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.