![]() IN < - Komentari na temu: [Vaki sam bijo kao maji] - >LO (1/12) > >> :: Odgovori! |
Autor: thefukara : |
ovdje komentarisite |
Autor: Louis Lane : |
Fukarice :flower: simpatican si deckic... a tek kosica... :chuckel: SF :flower: Pravi mali slatki bebiron :chuckel: Moskito je medena beba. Ma preslatki ste svi. =D> |
Autor: klody : |
@thefukara nisi se bojao deda mraza =D> =D> =D> ja sam po 3 dana plako kad me odvedu po paketic :weirdface: |
Autor: MunkaZe : |
haahaha super su slikice sve :mrgreen: @Anea Istu sliku imam u crvenom sorcu i istim takvim crvenim cipelicama i belim carapicama :mrgreen: :mrgreen: Valjda cu da skeniram nekad pa da se smejemo zajedno :mrgreen: Samo sto sam ja na slici pozirala sa stopalima okrenutim ka unutra (moj cuveni stav kao klinka), pa izgledam kao tenkre mali :mrgreen: A za drugu sliku (torta) imas dva gladna aplauza i posla mi je voda na usta (ne samo meni) :mrgreen: |
Autor: Anea : |
Citat: MunkaZe 11. Sep 2007, 19:16:39 haahaha super su slikice sve :mrgreen: @Anea Istu sliku imam u crvenom sorcu i istim takvim crvenim cipelicama i belim carapicama :mrgreen: :mrgreen: Valjda cu da skeniram nekad pa da se smejemo zajedno :mrgreen: Samo sto sam ja na slici pozirala sa stopalima okrenutim ka unutra (moj cuveni stav kao klinka), pa izgledam kao tenkre mali :mrgreen: A za drugu sliku (torta) imas dva gladna aplauza i posla mi je voda na usta (ne samo meni) :mrgreen: Jos mi reci da je slika iz Malog Losinja :) Elem... ne... to nije tvoj zastitni znak.. to je moj... 8) salim se... :chuckel: Sto je najgore, ja i danas tako stojim... :nervious: @Bane Pa, ti si pravi mamim sin... pri tome ne mislim nista lose... :flower: |
> Odgovori |
^ Povratak na viši nivo |
>> Sledeća strana |