Ako neko hoce skroz da me zajebe Onda me samo upita za tebe I ja pocnem da se prenemazem I da lazem, besomucno lazem I kazem: Nikad te nisam mario Da sam te vise puta prevario Pa zar zbog jedne takve da ginem I lazem, lazem kako zinem
Onda se sklanjam u svoju sobu I lepo mi je kao u grobu
Onda se sklanjam u sobu svoju I pravim se da su mi sve ovce na broju
Onda se u svoju sobu sklanjam I celu noc, celu noc te sanjam
Ako neko hoce skroz da me zajebe Onda me samo upita za tebe I ja pocnem da se prenemazem I da lazem, besomucno lazem I kazem: Nikad te nisam mario Da sam te vise puta prevario Da mi nije stalo Do tebe ni malo Da mi nije stalo Do tebe ni malo
Onda se sklanjam u svoju sobu I lepo mi je kao u grobu Onda se sklanjam u sobu svoju I pravim se da su mi sve ovce na broju Onda se u svoju sobu sklanjam I celu noc, celu noc te sanjam
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
Bila si najlepsa zenska u kraju Ali previse ozbiljna i previse stroga Jedna od onih koje nikome ne daju A ja sam te voleo i vise od toga
Bila si u nekom sasvim pogresnom filmu Koji se strasno davno prikazivao I nisi prestajala da se foliras A ja sam se nadao i ocekivao
Ja sam se lozio na tebe O kako sam se... Ja sam se lozio na tebe O jako sam se... Ja sam se lozio na tebe A ti si bila mrtva hladna Ti si bila mrtva Ti si bila hladna O, tako hladna O, i tako mrtva O, mrtva hladna
Bila si najlepsa zenska u kraju Ali previse ozbiljna i previse stroga Jedna od onih koje nikome ne daju A ja sam te voleo i vise od toga
Bila si u nekom sasvim pogresnom filmu Koji se strasno davno prikazivao I nisi prestajala da se foliras A ja sam se nadao i ocekivao
Ja sam se lozio na tebe O kako sam se... Ja sam se lozio na tebe O jako sam se... Ja sam se lozio na tebe A ti si bila mrtva hladna Ti si bila mrtva Ti si bila hladna O, tako hladna O, i tako mrtva O, mrtva hladna
Pozajmila je pare, poludela je skroz, kupila je kartu i sela je u voz
Pozajmila je pare, poludela je skroz Kupila je kartu i sela je u voz Posla je da vidi gde sam, ili mozda s kim sam sad Posla je u nepoznato, za nju sasvim novi grad Pa da... hmm, pa da.
Ljubazan sam bio, nisam im'o kud Ne bi bilo lepo da se pravim lud Zar da kazem da je ona samo jedna avantura Zar da priznam da je pored mene neka druga cura To ne... hmm, to ne.
Savest me je grizla, nisam fer Ponasam se kao divlja zver A ona veruje sve Za nju je kao pre Hej
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.