Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 16:48:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fenseri&Metalke  (Pročitano 2784 puta)
15. Jul 2007, 19:39:16
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Samsung 
Zdravo svima!!!
U poslednje vreme po gradu stalno viđam parove koji su kao nebo i zemlja...Metalce i fenserke...Stoga,mene zanima da li je neko od vas fensera u vezi(fura Smile)sa metalkom,ili obratno- fenserka-metalac...???Kako se slažete,i da li se dogodi da se svađate i prepirete zbog muzike,stila,itd...?! Smile

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora thefukara (Vreme: 15. Jul 2007, 23:21:19)
« Poslednja izmena: 15. Jul 2007, 19:45:34 od pinge »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Apple iPhone 6
mislim da to nikako ne moze da funkcionise.
fur'o sam sa fenserkom cca 3 mjeseca.
nismo se mnogo prepirali (veza k'o veza), ali sam se trudio da nikada ne zapocnem razgovor o muzici  Smile Smile
stavio sam gitaru na vidno mjesto u sobi i nijednom me nije pitala da joj odsviram nesto (bar neku rostiljsku pjesmu).
jedino sto me pitala je :"Imas li nesto od Sinana"?  Smile Smile

najveci problem je bio oko mjesta za izlazak. (gdje da metalac izvede fenserku)
i, dogodi se da smo bas u to vrijeme imali svirku, ja reko' obradovace se da vidi momka kako svira i mlati glavom.
nije bas bila fascinirana time.

dakle; metalac + fenserka =  Smile

i na kraju je prslo, ne zbog toga sto je ona fenserka, vec iz nekih lijevih razloga.
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia C3
Ma kakvi.

Jednom mi se dogodilo ali nece ponovo. Smile
Ali kao dete rodjeno i odgajano u familiji Rockera,Metalaca i pre svega pankera, nikada nisam ni zelela da budem sa nekim fenserom. Nisam mogla da podnesem Cecu koja jauce i arlauce a da pri tom kada ja pustim nesto od HM-a ili Rocka on prevrce ocima ui gundja.

Vise mi lezi neko ko voli Rock i HM nego neko ko slusa narodnjake. Smile

Nebo i zemlja... nikada nece ici niti je ikada islo zajedno.  Smile
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1511
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry znj f1
Izuzetno idiotska podela...
Ljudi se vole, furaju razlicite fazone... i sta sad... moraju da se ubiju kao Romeo i Julija...
Daj... odrasti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

punk!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 414
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E600
moze da opstane samo ako postoji neka tolerancija i mesto na koje mogu da izadju oboje...
u mom gradu ima jedan kafic u koji kad udjes vidis sve ljude razlicite, i muzika se pusta razna (sve sem narodnjaka)...
moji roditelji su takvi, cale roker a keva fenserka zesca... i sta im fali 15 godina su u braku...

ali ipak nebo i zemlja nikada nisu bili jedno pa su u danasnje vreme predrasude ispred ljubavi i veze pa je postalo nemoguce nesto najobicnije...

isto je kao kad pitate da li je lepo kad vidis nekoga od 100 kila sa nekim od 35 ili devojku koja je 2 glave visa od decka... ako im je samo muzika razlicitost onda je to mila majka, a ne problem...  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
verujem da svi smo ovde isti...
verujem da ljubav nije rekla zbogom...
verujem, zato poci cu za tobom!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Samsung 
moze da opstane samo ako postoji neka tolerancija i mesto na koje mogu da izadju oboje...
u mom gradu ima jedan kafic u koji kad udjes vidis sve ljude razlicite, i muzika se pusta razna (sve sem narodnjaka)...
moji roditelji su takvi, cale roker a keva fenserka zesca... i sta im fali 15 godina su u braku...

ali ipak nebo i zemlja nikada nisu bili jedno pa su u danasnje vreme predrasude ispred ljubavi i veze pa je postalo nemoguce nesto najobicnije...

isto je kao kad pitate da li je lepo kad vidis nekoga od 100 kila sa nekim od 35 ili devojku koja je 2 glave visa od decka... ako im je samo muzika razlicitost onda je to mila majka, a ne problem... Smile

Smile
Sviđa mi se tvoj način razmišljanja... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
imao sam slican problem kao thefukara,s` tim sto se devojka folirala da slusa elektroniku a bila hardkor narodnjak  Smile Smiley 1
kakva glupost od veze ... meni bilo cudno : izlazi na neka leva mesta,nacin razmisljanja,pa cak nije cula ni pola od onoga sto ja slusam ....
i tako kao da izadjemo (naravno necemo na narodnjake),odemo na elektro u jedan poznati bg klub ....i sta mislite  dal je posle toga htela da izadjemo ponovo? ~~ne...
tek sam ja polako poceo da je provaljujem ... naravno nije to jedini razlog zbog kojg smo raskinuli,ali brate ...  Smile
vuk u jagnjecoj kozi ....  Smile Smile i tako 8 meseci  Smile Smile Smile  Smile
----------
kako kaze pinge,vidjam i ja takve parove po gradu,i majke mi im se divim ....doduse covek ne moze da zna kakva im je veza kad ih vidi ......

sve u svemu ja nemam pojma ....  Smile

~R
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 319
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
ja sam u stvari imao samo i fenserke, nish drugo ..
ceo dan, svaki dan ..
ribe dosadne bre ..
mada, bile su opichene ..
gadne ..
FancY //

lol, i kuda sad sa takvim devojkama ..
moji matorci, kako i babe, dede ..
tetke i rodbina ..
svi bi voleli da se shto pre ja ozhenim sa nekom takvom, a to njima "takvom" znachi FancY _

OMG, ono shta reci ..

altctrl
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
vrsta muzike koja se slusha nije bitna...ali ako neko ima punkerski/rockerski lifestyle,i zabavlja se sa priglupom sponzorushicom,to jednostavno ne ide.Meni moze da se dopadne devojka uglavnom ako je pankerka-metalka,bitno je da je pametna i da slicno rzmishljamo,a to shto ne nabija dupe u tange i helanke je nebitno(svakom iole pametnom mushkarcu)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Uvek sam imala mišljenje (možda će to mnogima zvučati glupavo) da, na osnovu muzike, možeš da skontaš o kakvom se tipu osobe radi.
Imala sam dečka sa kojim sam se dugo zabavljala, s tim da ja slušam metal uglavnom, a on hip-hop, narodnjake, techno i tako dalje. Naravno, nije to toliko bitno, nego stvari koje idu uz to.
Problem je bio šta ćemo slušati na mom rođendanu recimo. Celo moje društvo uglavnom sluša metal, rok, rege, dub...i to je idealno, jer nema svađe oko muzike. Jedino je on nešto izvodio...tipa, komentari posle rođendana (uglavnom uvredljivog sadržaja itd). Kada su njegove žurke bile u pitanju, jeste da sam odskakala od njegovog društva koje je isto tako "fancy"...koje pije samo strana pića, pati od najnovijih tipova mob. telefona, nabudženih auta...ali sam ćutala, slušala ono što oni slušaju, bez ijednog komentara.
Pa onda izlasci...uvek je patio da izađe na "viđenija" mesta, da bude obučen po najnovijoj modi (užasavao se mojih starki i martinki)...govorio mi da izgledam kao klošar (???)...
Kad mi je drug dao u zajam bass na neodređeno vreme...kao što fukara reče...nije pokazao ni najmanje interesovanje...to je za njega obično drljanje, nego je donosio diskove Cece i Karleuše...i to je slušao kod mene.
Na kraju smo raskinuli, naravno...mislim da je vrhunac bila moja prva tetovaža Smile...
P.S.-ja sam bila klošarka, a on je cepao eksere na svakoj žurci + ogromne količine absinta.
Metalac&Fenser...nikako...jer je kompromis teško postići.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 16:48:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.