IN < - Vip Mobile 060 - 061 - Vesti, cene, usluge! - >LO
(1/16) > >> :: Odgovori!
Autor: Cigla tel. :
Vip mobile d.o.o.
je privatni mobilni operater, vlasnik treće licence za mobilnu telefoniju u Srbiji za GSM i UMTS mreže. Vip mobile je član mobilkom austria grupe, koja ima više od 10 miliona zadovoljnih korisnika u sedam zemalja regiona i poznata je kao lider u inovacijama jer stalno razvija nove tehnologije i usluge i prva ih uvodi na tržište.

Plativši 320 miliona i jedan evro za licencu, 1. decembra 2006. godine, mobilkom austria grupa je zvanično pristala na sve ugovorne obaveze, među kojima je i početak komercijalnog poslovanja od 1. juna 2007. godine. Pošto su sve pripreme pokazale da srpsko tržište ima izuzetan potencijal, mobilkom austria grupa je odlučila da do kraja ove godine i u bliskoj budućnosti investira još 250 miliona evra u poboljšanje kvaliteta mreže. Sredstva će biti uložena u najsavremeniju opremu i usavršavanje zaposlenih, kako bi korisnicima u Srbiji bila ponuđena vrhunska mobilna komunikacija čije prednosti već poznaju drugi korisnici u regionu.

Vip mobile svojim ulaskom na srpsko tržište, koje dele dva mobilna operatera, donosi pravu i jaku konkurenciju u oblasti mobilne telefonije, odnosno, povoljnije cene i bolji kvalitet proizvoda i usluga.

Nama su korisnici uvek na prvom mestu i želimo da to bude prepoznato kao glavna vrlina naše kompanije od prvog dana rada u Srbiji. Sa korisnicima naših usluga uspostavljamo neposredan i profesionalan kontakt uz pomoć savremenih sredstava komunikacije. Uvek nam se možete obratiti putem Korisničkog servisa koji radi 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Ova usluga je besplatna za korisnike mreže Vip, a ljubazni i stručni savetnici za prodaju će odgovoriti na sva vaša pitanja o našim uslugama i proizvodima. Pozovite broj 060/1234.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Navodno je u Srbiji krenuo sa radom još 11. juna kada je krenula promotivna prodaja SIM kartica, pod naslovom “Ko rano rani, 1000 dinara grabi” – najavljujući specijalan poklon za prve pripejd korisnike: besplatni kredit od 1000 dinara i šansu da osvoje jedan od 1000 mobilnih telefona marke Nokia i Samsung.
• Posle imidž kampanje, tarife su trebale biti objavljene u junu, ali nisu, već 30. juna stiže javno obaveštenje o tome da je Vip odlučio da produži period korišćenja extra kredita od 1000 dinara za mesec dana, do kraja avgusta 2007. god., i to usled nemogućnosti pružanja usluga, gde navode - "administrativne razloge".

Zatim sledi današnje saopštenje:

July 06, 2007

Novi mobilni operater pušta u rad svoju mrežu i počinje sa prodajom 

Vip nudi najbolju pripejd jedinstvenu tarifu za sve mreže u Srbiji

Vip je pripremio veoma jednostavnu, jedinstvenu tarifu od svega 4.9 dinara za minut, u pozivima prema bilo kojoj nacionalnoj mreži, 24 sata dnevno. Cena SMS poruke je samo 1.9 dinara. Prodaja počinje u utorak, 10. jula.

Beograd, 6. juli, 2007 – Vip nudi novu, jednostavnu, veoma privlačnu, jedinstvenu pripejd tarifu od svega 4.9 dinara po minutu i 1.9 dinara za SMS poruku, počevši od 10 jula. Ova tarifa važi prema fiksnoj i svim mobilnim mrežama u Srbiji, 24 sata, 7 dana u nedelji. Na današnjoj konferenciji za novinare, Vip je najavio puni izlazak na tržište i predstavio sledeću promociju: svaka dopuna do kraja godine će biti udvostručena.

- Prema našim istraživanjima, 2 od 3 potencijalna korisnika žele jednu, pristupačnu cenu za pozive od Vipa prema bilo kojoj mreži. Ova jedinstvena pripejd tarifa je naš odgovor na njihove zahteve. Svako ko nam se sada pridruži, može da uživa u blagodetima najbolje, jedinstvene tarife na tržištu, i da prestane da brine o ceni razgovora ka bilo kojoj destinaciji – istakao je Aleksandar Šperl, predsednik Upravnog odbora Vip mobile d.o.o.
Cena novog pripejd SIM paketa/broja je 200 dinara (sa PDV-om), a uz nju se dobija i 200 dinara redovnog kredita.Specijalna promocija: Vip će svakom korisniku udvostručiti iznos uplaćene dopune

Uz to, svaki Vipov korisnik će na računu dobiti dvostruki iznos svake uplaćene dopune. To znači da će Vip automatski udvostručiti svaku sumu kojom korisnik dopuni svoj pripejd mobilni broj, do ukupnog iznosa ovog ekstra kredita od 2000 dinara (sa PDV-om). Ova ponuda važi do 31. decembra 2007. godine. Svaka dopuna, uključujući i bonus, važiće 6 meseci, bez obzira na to da li je uplaćena kao elektronska dopuna na više od 10.000 prodajnih mesta, ili preko vaučera.
Da bi uživao sve ove pogodnosti, korisnik treba da se pridruži Vipu i nabavi novi pripejd paket pre kraja avgusta 2007.
Promocija će važiti i za učesnike u promociji „Ko rano rani 1000 dinara grabi“, koji će takođe moći da dupliraju svoj kredit automatski sa uplatom dopune.


U ponudi i raznovrsni servisi

Pored nove tarife i promocije, korisnici mogu besplatno da pozivaju Vipov Korisnički servis 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Nema dodatnog plaćanja za obaveštavanje o propuštenom pozivu, kao ni za uslugu govorne pošte. Preslušavanje govorne pošte je, takođe, besplatno do kraja godine.

Vipovi korisnici sa telefonima koji podržavaju WAP će imati pristup raznovrsnim uslugama na mobilnom portalu, kao što su: zvuci zvona, slike, melodije na čekanju i “Moj Vip uslužni centar”. Vip nudi više od 1000 hitova, sa ekskluzivnim pravom na pesme Orkestra Bobana Markovića, kao i na druge muzičare iz Grand Production, City Records, PGP RTS, BMG Music i Warnera. Da bi obezbedili pristup sadržajima na portalu, Vipovi korisnici treba samo da pozovu Korisnički servis na 0601234 i da zatraže odgovarajuće podešavanje za svoj telefon. Ovi pozivi su, takođe, besplatni, a uputstvo o podešavanju će im u kratkom roku stići SMS-om.

Vip na tržištu punim kapacitetom

Vipova mreža će biti puštena u rad sutra, 7. jula, a signal će pokrivati celu zemlju. Vlasnicima prvih promotivnih pripejd SIM kartica će kartice biti aktivirane preko vikenda, i oni će najkasnije u ponedeljak, 9. jula početi da troše svoj bonus kredit od 1000 dinara i da koriste Vipove usluge.

Vipovi prvi SIM pripejd paketi/brojevi, sa novom, jedinstvenom tarifom i promotivnom ponudom koja udvostručava iznos dopune će od 10 jula biti dostupni u 16 Vipovih radnji u najvećim gradovima u Srbiji: u Beogradu, na pet lokacija, Novom Sadu, Subotici, Požarevcu, Čačku, Kragujevcu, Jagodini, Aranđelovcu, Užicu, Boru, Valjevu i Gornjem Milanovcu. Vipove radnje nude i veliki izbor popularnih telefona marke Nokia i Samsung, uključujući i ekskluzivne modele. Korisnici će, dodatno, moći da kupe Vipove SIM kartice na više od 2500 prodajnih mesta širom Srbije.


Vip

Od 1. decembra 2006. Vip, član mobilkom austria grupe, je obezbedio licencu za trećeg mobilnog operatera u Srbiji, plativši za nju 320 miliona i 1 evro. Licenca za GSM 900/1800 i UMTS je izdata na 10 godina sa mogućnošću automatskog produžetka na još 10 godina. Obaveza iz licence je pokrivanje 80% stanovništva u naredne četiri godine. Vip je jedna od najvećih greenfield investicija u Srbiji u 2007, zapošljava više od 350 stručnjaka.
Za više informacija: www.vipmobile.co.yu


mobilkom austria grupa (mag)

Članice mobilkom austria grupe, koja je deo Telekoma Austria i pruža usluge mobilne komunikacije, su: mobilkom austria (Austrija), Vipnet (Hrvatska), Si.mobil (Slovenija), mobilkom liechtenstein (Lihtenštajn), Mobiltel (Bugarska), Vip mobile d.o.o. (Srbija) i Nov operator (Makedonija). Oko 6000 zaposlenih u grupi brine o preko 10 miliona korisnika. U 2006. godini mag je zabeležila prihode u iznosu od 2.902,6 miliona evra, dobit pre kamata i poreza (EBIT) od 677,1 miliona evra, kao i operativnu dobit (EBITDA) u iznosu od 1.175,4 miliona evra. mag se zalaže za tehnološki napredak, a o njenoj inovativnosti svedoči: uvođenje prve GPRS mreže u svetskim okvirima u Austriji 2000. godine, uvođenje EDGE tehnologije, u čemu je bila prva kompanija u Sloveniji 2003. godine, prvo pokretanje UMTS mreže u Evropi i u Austriji 2002. godine, odnosno uvođenje prve evropske HSDPA 7.2 tehnologije u Austriji i Hrvatskoj početkom 2007. godine. Prenošenje znanja i iskustva između kompanija članica i tržišta na kojima rade omogućava brzi razvoj i uvođenje novih proizvoda i usluga unutar cele grupe. Od 2003. godine mag ima Ugovor o partnerstvu s Vodafonom.
Više informacija na: www.mobilkomaustriagroup.net


Kontakt:
Dragana Roter
Rukovodilac korporativnih komunikacija
Vip mobile d.o.o.
Phone: +381 (0) 11 220 3270
Fax: +381 (0) 11 2203 296
E-mail: d.roter@vipmobile.co.yuIzvor: VIP
Autor: Cigla tel. :
Slanje konfiguracione SMS poruke sa podešavanjima za GPRS i MMS:

http://konfiguracija.vipmobile.co.yu/
Autor: Mikele :
Prepaid

Jedna cena - najniža prepaid tarifa

Koga god da zoveš (fiksna i sve mobilne mreže), u bilo koje doba dana ili noći, plaćaš istu cenu - 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.
Cena po minutu razgovora:

Pozivi prema fiksnoj i svim mobilnim mrežama u Srbiji       4,9
SMS                                                                               1,9

Detaljan pregled cena možete pogledati ovde.
Korisnici sa pozivnim brojevima 062 i 063 neće biti dostupni do sledećeg obaveštanja.
Cena uspostavljanja poziva po svakom započetom razgovoru je 1,50 din bez PDV-a.
U svim tarifnim paketima razgovori se naplaćuju po sekundi posle prvog minuta razgovora u nacionalnom saobraćaju
Cene su prikazane bez PDV-a i ne odnose se na dodatne usluge.

Izvinjavamo se, 062 i 063 brojevi trenutno nisu dostupni.Radimo na uspostavljanju veze sa ovim brojevima.


Prepaid tarifa

Detaljne cene - Vip prepaid tarife
Pozivi prema fiksnoj i svim mobilnim mrežama u Srbiji    4,90
Pozivi ka govornoj pošti (7777)                                     0,00
Hitni pozivi                                                                    0,00
Pozivanje Korisničkog servisa (060/1234)                       0,00
SMS (prema nacionalnim destinacijama)                       1,90
SMS (prema međunarodnim destinacijama)                  10,00
MMS (nacionalni)                                                         10,00
GPRS 1 KB data                                                           0,05
Promena SIM kartice (u slučaju oštećenja)                    0,00
Reaktivacija SIM kartice                                               300,00Mobilni portal

Portal (opšte informacije)

Vip mobilni portal donosi sjajnu zabavu! Ova jedinstvena i veoma napredna usluga nudi korisnicima mogućnost kupovine melodija, slika i animacija za telefon i nov način upoznavanja drugih ljudi zahvaljujući usluzi „Chat & Date”. I još mnogo toga! Portal omogućava pristup odabranim domaćim i stranim web sajtovima čijem se sadržaju može pristupiti preko mobilnog telefona.

Pristup internetu i surfovanje su dostupni svim korisnicima čiji telefoni imaju GPRS, a troškovi korišćenja GPRS-a se razlikuju u zavisnosti od tarifnog paketa koji koristite. Da biste dobili podešavanja za telefon, odaberite svoj model na konfiguratoru ili pozovite naš Korisnički servis na broj 060 1234.

Vip mobilni portal se nalazi na adresi http://mobile.vipmobile.co.yu. Automatska podešavanja za vaš model telefona možete preuzeti na adresi http://konfiguracija.vipmobile.co.yu.


Dopuna kredita

Kada potrošite početni iznos, dopuna kredita je veoma laka.

Vip Prepaid kredit možete dopuniti elektronskim putem ( u iznosu od 50 do 5000 dinara ), ili putem vaučera (u vrednosti od 200, 500 ili 1000 dinara) koje možete kupiti u Vip centru, kod Vip partnera ili na Vip prodajnim mestima.

1. Dopuna vaučeromVaučere u vrednosti od 200, 500 ili 1000 dinara možete kupiti u Vip centru, kod Vip partnera ili na Vip prodajnim mestima.

Kada kupite vaučer,birate da li ćete 13-cifreni broj ukucati pošto pozovete Vip korisnički servis 060 / 1234 ili ćete kredit dopuniti jos brže koristeći USSD.
Kada kupite vaučer, birate da li ćete 13-cifreni broj ukucati pošto pozovete 060/1234 (Vip korisnički servis) ili ćete kredit dopuniti još brže koristeći USSD:
- Korisnički servis: pozovite 060/1234 i pratite uputstva
USSD (brza dopuna): ukucajte  i u produžetku 13-cifreni broj (kod sa vaučera) i na kraju i pritisnite dugme za pozivanje.

2. Elektronska dopuna

Elektronska dopuna kredita je moguća u svim Vip centrima, kod Vip partnera i na svim Vip prodajnim mestima.
Najmanji iznos elektronke dopune je 50 dinara, a najveći 5000 dinara.
Posle svake dopune, rok važenja vašeg korisničkog naloga se produžava za 6 meseci.
Nakon isteka kredita, možete samo da primate pozive i SMS poruke.Rok važenja vase SIM kartice je 13 meseci, i svaki put kada
dopunite kredit, produžava se za toliko.
Kraći periodi važenja kredita se mogu primenjivati na posebne promotivne pakete ukoliko su prihvaćeni od strane korisnika.

Provera kredita
Kredit možete proveriti besplatno u svako doba pozivanjem Vip korisničkog servisa 060 / 1234, ili tako što ćete ukucati . Posle ukucanog koda sledi flash SMS poruka u sledećem formatu recimo:Međunarodni pozivi / roming

- Vip nudi atraktivne, jednostavne I transparentne cene za pozive u inostranstvu
- Sve zemlje su grupisane u 5 zona.Cene za pozive prema drugim zemljama mozete pogledati u tabeli.
- Za internacionalne pozive koristite znak "+ " ili izlazni kod "99", zatim ukucajte kod zemlje, pozivni broj za grad ili broj mreze I onda broj koji zelite da okrenete ( npr. +43 664 1234567 )

Međunarodni pozivi
SMS    10,00
Promocija: pozivi ka Crnoj Gori          10,00
Zona 1 (mobilkom austria group)         20,00
Zona 2                                             25,00
Zona 3                                              30,00
Zona 4                                             40,00
Zona 5                                              90,00

Sve cene su prikazane u dinarima bez PDV-a.
Cena uspostavljanja veze po svakom zapocetom razgovoru je 1.50 din bez PDV – a. U svim tarifnim paketima razgovori se naplacuju po sekundi posle prve minute razgovora.
Specijalna cena za pozive ka Crnoj Gori je promotivna i važi do 31.08.2007.
Zona 1
mobilkom austria (+43664), MobilTEL Bulgaria, VIPnet Croatia, SI.MOBIL Slovenia, mobilkom liechtenstein

Zona 2
Albanija, Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Grčka, Hrvatska, Lihtenštajn, Mađarska, Makedonija, Monako, KFOR Telekom (Kosovo), Rumunija, Slovenija

Zona 3
Francuska, Italija, Kanada, Nemačka, Švajcarska, Rusija, SAD, Turska

Zona 4
Andora, Belgija, Belorusija, Češka, Danska, Estonija, Finska, Gibraltar, Holandija, Irska, Island, Kipar, Latvija, Litvanija, Luksemburg, Malta, Moldavija, Monako, Norveška, Poljska, Portugal, San Marino, Slovačka, Španija, Švedska, Ukrajina, Vatikan, Velika Britanija, Jermenija, Foklandska ostrva, Belize, Bangladeš, Gvatemala, El Salvador, Honduras, Nikaragva, Kosta Rika, Panama, San Pjer i Mikelon, Haiti, Peru, Meksiko, Kuba, Argentina, Brazil, Čile, Kolumbija, Venecuela, Gvadalupe, Bolivija, Gvajana, Ekvador, Francuska Gvajana, Paragvaj, Martinik, Surinam, Urugvaj, Holandski Antili,, Malezija, Australija, Kokosova ili Kilingova ostrva, Indonezija, Filipini, Novi Zeland, Singapur, Tajland, Severna Marina ostrva (Sajpan), Norfolška ostrva, Brunej, Nauru, Papua Nova Gvineja, Tonga, Solomonska ostrva, Vanuatu, Fidži, Palau, Valis i Futuna, Kukova ostrva, Niue, Američka Samoa, Zapadna Samoa, Kiribati, Nova Kaledonija, Tuvalu, Francuska Polinezija, Tokelau, Mikronezija, Maršalska ostrva Japan, Koreja

Zona 5
Vijetnam, Severna Koreja, Hong Kong, Makao, Kambodža, Laos, Kina, Egipat, Maroko, Alžir, Libija, Tunis, Gambija, Senegal, Mauritanija, Mali, Gvineja, Obala Slonovače, Burkina Faso, Niger, Togo, Benin, Mauricijus, Liberija, Sijera Leone, Gana, Nigerija, Čad, Centralnoafrička Republika, Kamerun, Zelenortska ostrva, Sao Tome i Principe, Ekvatorijalna Gvineja, Gabon, Kongo, Zair, Angola, Gvineja - Bisao, Dijego Garsija, Asunsion, Sejšeli, Sudan, Ruanda, Etiopija, Somalija, Džibuti, Kenija, Tanzanija, Uganda, Burundi, Mozambik, Afrika, Južna Afrika, Sveta Jelena, Eritreja, Aruba, Farska ostrva, Grenland, Tajvan, Indija, Pakistan, Avganistan, Šri Lanka, Mijanmar (Burma), Maldivi, Liban, Jordan, Sirija, Irak, Kuvajt, Saudijska Arabija, Jemen, Oman, Palestina, Arapski Emirati, Izrael, Bahrein, Katar, Butan, Mongolija, Nepal, Iran, Tadžikistan, Turkmenistan, Azerbejdžan, Kirgistan, Gruzija, Uzbekistan


Autor: Cigla tel. :
12.07.2007

Vipova mreža radi punim kapacitetom 

Korisnici kupuju nove SIM pakete sa najpovoljnijom, jedinstvenom tarifom i sa udvostručenim promotivnim iznosom dopune.

Beograd, 11. jul - Vipova mreža radi punim kapacitetom od ponedeljka, 9. jula, a svi pripejd korisnici su, u poslednja tri dana, uspešno aktivirali svoje SIM kartice, kupljene u promociji “Ko rano rani, 1000 dinara grabi”. U Vipu su veoma zadovoljni izuzetnom zainteresovanošću prvih korisnika za njihove usluge, pa im se zahvaljuju na strpljenju i na svim sugesestijama koje dobijaju posredstvom Korisničkog servisa, jer su im ova mišljenja dragocena.

Posle uspešnog posredovanja Republičke agencije za telekomunikacije (RATEL), Vip može da potvrdi da od juče, 10. jula, u poslepodnevnim satima, njihovi korisnici mogu da komuniciraju sa svim fiksnim i mobilnim mrežama u Srbiji i obratno.

Vipovi stručnjaci konstantno nadgledaju korišćenje usluga, da bi optimalizovali kvalitet mreže i obezbedili najbolji kvalitet komunikacije.

Vip, takođe obaveštava, da su građani prepoznali vrednost njihove nove pripejed ponude, koja je od juče u prodaji. Vipovi novi korisnici su veoma zainteresovani da kupe nove SIM kartice/ brojeve za samo 200 dinara (uključeni PDV i standardni kredit od 200 dinara), sa jednostavnom, jedinstvenom tarifom od svega 4.9 dinara za minut razgovora (bez PDV-a), i cenom za SMS poruke od samo 1.9 dinara (bez PDV-a). Uz to, svaki Vipov korisnik automatski na računu dobija dvostruki iznos svake uplaćene dopune do ukupnog kumulativnog iznosa ovog ekstra kredita od 2000 dinara (sa PDV-om), do 31. decembra 2007. godine.
 


13.07.2007

Mobilni telefon za svakog 50-tog učesnika u promociji "Ko rano rani 1000 dinara grabi"
POČINJE VIPOVA NAGRADNA IGRA

MOBILNI TELEFON ZA SVAKOG 50-TOG UČESNIKA U PROMOCIJI ‘’KO RANO RANI 1000 DINARA GRABI’’

OD SLEDEĆE NEDELJE 1000 SREĆNIH DOBITNIKA ĆE BITI POZVANO

Beograd, 13. juli - Pošto su Vipove pripejd kartice u upotrebi, vreme je da počne nagradna igra za učesnike u promociji ‘’Ko rano rani, 1000 dinara grabi’’. Oni imaju šansu da, počevši od nedelje, 15. jula, dobiju jedan od 1000 Nokia ili Samsung mobilnih telefona. Vipov Korisnički servis će pozvati svakog pedesetog korisnika s liste aktiviranih SIM kartica i obavestiti ga da je baš on srećni dobitnik.Vazno je napomenuti da ce svi pozivi korisnicima biti upuceni sa broja vip Korisnickog servisa 0601234.

Učesnici u promociji ‘’Ko rano rani, 1000 dinara grabi’’ uživaju tri pogodnosti. Prvo su na svojim SIM karticama od Vipa dobili ekstra kredit, zatim će im do kraja godine sve dopune biti duplirane do ukupnog iznosa od 2000 dinara a sada imaju i mogućnost da osvoje atraktivne Nokia i Samsung mobilne telefone.
 


Izvor: Vip Mobile
Autor: Mikele :
SMS Copy & Notify usluga

Odlučili ste da promenite broj vašeg mobilnog telefona, ali su vam svi kontakti na staroj SIM kartici?
Imamo sjajnu uslugu za vas!

Prilikom promene telefonskog broja ili SIM kartice, u Vip centrima i kod ovlašćenih Vip partnera možete iskopirati sadržaj Vašeg adresara sa stare SIM kartice na novu Vip SIM karticu (do 250 vaših kontakata).

Pored toga, možete da odlučite koga želite obavestiti o promeni vašeg broja putem SMS-a. Izaberite i pošaljite jedan od 10 SMS obrazaca koji je najprikladniji za osobu iz vašeg adresara.
Možete ukupno obavestiti do 150 osoba, i poslati SMS-ove potpuno besplatno!

Ako ste već posetili Vip centar i iskopirali Vaš adresar, stranici za slanje SMS poruka možete pristupiti ovde: Copy & Notify
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo
>> Sledeća strana