Ja ih koristim nekoliko (Go MP3, WinMX, Morpheus, DC++) ali omiljeni mi je KaZaA Lite (isti je kao KaZaA Media Desktop, ali za razliku od njega koji je pun spy softwarea i reklama (to se možete uveriti sa programom Ad-Aware), ovaj nema ništa od toga).
Ja uglavnom skidam filmove i muziku, i ako jedan program ne nađe nešto onda to nađe drugi tako da uvek imam ono što tražim.
A inače, što se tiče muzike, Napster je bio zakon.
E ljudi, slažem se ja sa vama da je KaZaA jedan od najpopularnijih programa ove vrste, ali nemojte koristiti KaZaA Media Desktop skinut sa sajta www.kazaa.com. On je pun reklama a i pored toga ima ugrađen spy software. Ko ne veruje neka proveri, ja sam sam programom Ad-Aware našao čak 8 programa ovakve vrste (pre instalacije kazae nisam imao ni jedan) a plus je puna reklama i pop-upova koji sa vremena na vreme iskoče.
Koristite program KaZaA Lite, a uz njega možete snimiti i razne dodatke (Avi Preview, Data View, Speed Up, Sig2Dat, pTrack ...). Program vidi sve iste fajlove kao i KaZaA ali dosta je brži, lakši i sigurniji, a i prijatniji je za rad.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Sometimes in my dream I see a door, Behind the door are my wishes in the moment of realization,and I feel the long awaited heaven. But,shadow dark and deep like infernal abyss is infront of the door and I'm passing,through all the circles of hell.
"Let the music play on Just until I feel this misery is gone Movin’, kickin’, groovin’, keep the music strong Let it play on, let it play on, let it play on, please, let it play on, let it play on..." Barry White RIP:(
Svi Vi koji imate Kazaa menjajte je sa Kazaa Lite K++ verujte mi na rec 10000 puta je bolja od obicne Kazaa. Nisam verovala ni sama ali definitivno je najbolja. ZAKON!!!