I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Ja poznajem osobu koja se preziva Cengeri, zivi u Vrscu.
Bas mi je drago.Moj otac je rodom iz Vrsca.Znam da imam tamo familiju,ali nikada nisam stupila sa njima u kontakt. Moj otac sada nije medju zivima,poginuo je na ratistu 1992god.tako da mi nije bas sve jasno sto se tice porekla mog prezimena.Bila bih ti jako zahvalna ako bi ikako mogao da dodjes do e-maila neke osobe sa tim prezimenom. ..... :wave:
To za prezime Pokrajac je verovatno neka zajebancija, svojevremeno selektor rukometne reprezentacije se tako prezivao, a odokativno se mogu oceniti najcesca prezimena u Srbiji, to uopste nije tesko: Petrovic, Jovanovic, Jankovic, Popovic, Markovic, Nikolic, Djordjevic, Avramovic, Andjelkovic, Aleksic, Mitrovic, Zivkovic, Misic, Mitic, Bogdanovic, Bozovic, Vasic, Ivanovic, Kovacevic, Lazarevic, Matic, Novakovic, Radovic, Radovanovic, Stojanovic, Stankovic, Stojkovic, Petkovic, Perovic, Tomic, Topalovic, Milosevic, Pavlovic, Vukovic, Vujovic, Radosavljevic, Ilic, Bojic, Bojovic...itd. Mozda sam smorio ali sam ubedjen da svi znaju nekoga sa gore pomenutim prezimenima ili se 'pak mnogi od vas tako prezivaju!
« Poslednja izmena: 07. Jul 2008, 00:17:24 od Srpska Sparta »
Znao sam da nas Petrovica ima najvise :mrgreen:,ali licno ne poznajem nikog ko se preziva Borisalvljevic i samo jednu porodicu koja se preziva Pokrajac.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.