Trenutno vreme je: 25. Feb 2021, 00:45:49
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: žena zmija (Pročitano 5356 puta)
08. Apr 2007, 20:46:32
Hronicar svakodnevice
A friend with weed is a friend indeed.
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Motorola C118
jel zna neko gde ima da se nađe ta zajebancija? u fazonu "kita u bila" samo što je sinhronizovan film "od sumraka do svitanja". Hvala!
Edit by SerbianFighter : Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix , sirina: 468pix i velicina 20KB
Jet set burekdzija
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia N82
ne, ozbiljno sam cuo za to ali ne mogu da nadjem nigdje
Edit by Belgrade : Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Poznata licnost
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 9.01
zna li neko kako se zove tacno
Hronicar svakodnevice
Vamos a la playa
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Samsung E250
Zove se "Zena Zmija"...ima 240 mb. , neznam kako da vam pomognem, ja imam taj klip...mnogo je veliki da ga postujem... :-k :-k :-k
Jet set burekdzija
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia N82
umanji na neki program prebaci ga u 3gp trebalo bi znacajno da se smanji ocu to da vidim kvalitet nije bitan
Edit by Belgrade : Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Hronicar svakodnevice
Vamos a la playa
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Samsung E250
konvertovao sam ga u 3GP,40 mb.,nece manje....do koje velicine moze da se postavi ovde na forumu...
Jet set burekdzija
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia N82
eh ne znam sto se mene tice 40mb nije puno za download ali definitivno jeste za upload, ako mozes imas neki od sajtova za upload fajlova pa mozes tamo da ga stavis a nama posaljes link :flower:
Svedok stvaranja istorije
Damn Mad Cows !
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Samsung Galaxy Kevoje8ac
I ja bih ti da vidim
Zvezda u usponu
prirodna plavusa rodila sam se sa plavom kosom
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
LG
Nemam pojma. Znam onu pesmu od Jelene Karleuse "Voli te, voli te, zena zmija voli te"
Ucesnik diskusija
Zodijak
Pol
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Nokia n73
Sirgauda brate daj taj link leba ti :D
« Poslednja izmena: 13. Jul 2007, 22:26:40 od DusanFF »
Trenutno vreme je: 25. Feb 2021, 00:45:49
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .