Trenutno vreme je: 24. Feb 2021, 23:40:22
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Branko Kockica (Pročitano 10875 puta)
12. Feb 2007, 22:08:31
Poznata licnost
Genije
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 9.00
da li ste gledali ovu djeciju emisiju
imate li neke epizode?
i ima li ko pjesme kocka do kocke kockica i u svijetu postoji jedno carstvo :D
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Coolrunner (Vreme: 14. Feb 2007, 17:17:21)
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju. Prva noć na vješalima je najgora * * * * * * * Ulazi Perica u kuću... • Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
Zvezda u usponu
Misli dobro i bice dobro !
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Nokia uvek
:mrgreen:
Per aspera ad astra ! popi nesto lose izgledas
Hronicar svakodnevice
A friend with weed is a friend indeed.
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Motorola C118
Imam ja pesmu u "svetu postoji jedno carstvo", kolegi sa faksa tako zvoni telefon... :chuckel: :D
Edit by SerbianFighter : Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix , sirina: 468pix i velicina 20KB
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla K-Meleon 1.02
Nokia the best
naravno da sam gledala, prvo to pa krenem u skolu, ili kad se vratim iz sklole.. imam obe pesmice :chuckel: gde me podseti :chuckel:
Svakodnevni prolaznik
Zodijak
Pol
Nepoznat
Opera 8.01
Nokia N73
Branko Kocka u venu se bocka!
Zvezda u usponu
Fenix
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Samsung
Naravno...kako je to bilo lepo vreme.... :D
Hronicar svakodnevice
Punk's njet mrtav..,Kosovo je Srbija...
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson Z600
Naravno da sam gledo , toliko zabavnu , a u isto vreme i poucnu seriju za decu i mlade... koliko treba godina da prodje da se rodi novi branko kockica, ove danasnje decije emisije su totalno sranje ... Ako ne mogu da smisle slicnu seriju neka onda repriziraju Branka...
Kosovo je srce Srbije, ... Vojvodina je njen mozak, ...a reka Drina je njena kicma koja protice kroz njenu samu sredinu! Edit by Belgrade : Regulisana velicina slova u potpisu.
Svakodnevni prolaznik
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.9
najbolja emisija =D>,upravo sam nabavio 6 serijal ,imam komplet do sada sto je izaslo :chuckel:
Hronicar svakodnevice
Spartans...Tonight we Dine in Hell !!!
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Nokia
Šta taj čovjek sad radi? Da mi je znat... Odraso sam na tome i Kolariću-Paniću,he,he.... =D>
...Few stood against many...
Svakodnevni prolaznik
Zodijak
Pol
Windows XP
Opera 9.10
Siemens neki stari
Mnogo sam voleo, cak misli da je islo sredom
Trenutno vreme je: 24. Feb 2021, 23:40:22
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .