Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
banner
Trenutno vreme je: 24. Nov 2020, 21:10:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta su Dveri srpske  (Pročitano 66924 puta)
31. Jan 2007, 15:09:55
Jet set burekdzija


Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k310i
ШТА СУ ДВЕРИ СРПСКЕ?

     Двери српске су настале Савиндана 1999. године на Филолошком факултету Универзитета у Београду, као национално гласило студената србистике, временом поставши глас свих православно верујућих и национално опредељених студената Универзитета у Београду. Данас су Двери српске академски часопис нове генерације српске националне интелигенције.
     Програм Двери српских, као часописа за националну културу и друштвена питања, у најкраћем, јесте светосавски поглед на целокупан живот српског народа. Убеђени смо да Срби у сваком времену, па и у 21. веку, у свет могу да са поносом изађу са својом аутентичном православном културом – Светосављем. А Светосавље није ништа друго до у српско рухо обучено Православље. Двери српске се труде да представе православно-национални поглед на свет, али су и дубоки поштовалац других аутентичних култура, вероисповести и народа. Ми смо српски родољуби, националисти у најлепшем, хришћанском смислу: ми не мрзимо друге, него волимо своје, ми не нападамо друге, него бранимо своје – прихватајући све што је племенито код других. Само они који знају ко су и шта су могу ценити друге народе и њихове квалитете.
     За 8 година постојања часописа „Двери српске“ изашао је укупно 31 број: преко 15 редовних бројева (од тога и неколико двоброја) и 10 тематских зборника. У редовним бројевима сарадници са различитих факултета Универзитета у Београду настојали су да савремени егзистенцијални тренутак нашег народа сагледају из јединствене православно-националне перспективе. Од почетка редовни бројеви су садржавали одређене темате којима је редакција тежила да скрене пажњу на неке заборављене, цензурисане или прећутане културолошке феномене из наше прошлости или садашњости. Унутар редовних бројева тако смо обрадили следеће теме: Рат и Библија (поводом Косовског рата 1999), српска омладина кроз историју, српска језичка политика, ванзаветна историја Срба од Доситеја до ДОС-а (први пут на Универзитету у Београду критички досијеи посвећени су преиспитивању културне политике Доситеја Обрадовића, Вука Караџића, Светозара Марковића, Јована Скерлића и Добрице Ћосића), Сабор српске омладине, 200 година Првог српског устанка, статус Косова и Метохије.
     Из ових темата израсли су тематски зборници који сада чине основ издавачке политике нашег часописа. Редовни бројеви преселили су се на нашу интернет страницу (www.dverisrpske.com), где у рубрици ИНТЕРНЕТ НЕДЕЉНИК чланови наше редакције и други сарадници, сада интернет часописа, пишу на актуелне друштвене теме.
     До сада смо објавили 10 тематских зборника: о Светом Сави, Достојевском, Јустину Поповићу, Милошу Црњанском, Дражи Михаиловићу, Марку С. Марковићу и феноменима: говора мржње против свега што је српско, комунистичких злочина над српским народом и монархије као принципа власти. Најновији, завршни темат-број за 2006. годину, који ће се појавити до Српске Нове године, посвећен је Светом Николају Српском и представља својеврстан зборник историјских сведочанстава-одговора на све клевете које су упућене овом српском великану.
     „Двери српске“ излазе 4 пута годишње о великим црквеним празницима. Редакцију чине: Сретен Јокић, Саша Бонџић, Лидија Глишић, Бранимир Нешић, Гордана Станковић (секретар редакције), Радован Тврдишић, Владан Глишић, Данило Тврдишић и Бошко Обрадовић (главни и одговорни уредник)


            


                     
            - Насловне стране првих десет бројева часописа Двери српске
« Poslednja izmena: 08. Jul 2007, 12:09:44 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
8 ГОДИНА ДВЕРИ

Савиндан 1999 – Савиндан 2007.

Летопис Српског сабора Двери: Савиндан 1999 – Савиндан 2007.

     За пуних 8 година постојања часописа „Двери српске“ и удружења Српски сабор Двери урадили смо и организовали укупно преко 250 различитих догађаја: часописа, трибина, промоција, сабора, академија, пројекција филмова, хуманитарних акција, концерата, научних скупова, поклоничких путовања, учешћа на сајмовима књига, конференција за медије и гостовања на медијима. У наставку доносимо класификацију свих догађаја одржаних у нашој организацији у овом периоду.

   1. 32 броја часописа Двери српске (17 редовних бројева – од тога и неколико двоброја – и 12 тематских зборника).
           У редовним бројевима сарадници са различитих факултета Универзитета у Београду настојали су да савремени егзистенцијални тренутак нашег народа сагледају из јединствене православно-националне перспективе. Од почетка редовни бројеви су садржавали одређене темате којима је редакција тежила да скрене пажњу на неке заборављене, цензурисане или прећутане културолошке феномене из наше прошлости или садашњости. Унутар редовних бројева тако смо обрадили следеће теме: Рат и Библија (поводом Косовског рата 1999), Српска омладина кроз историју, Српска језичка политика, Ванзаветна историја Срба од Доситеја до ДОС-а (први пут на Универзитету у Београду критички досијеи посвећени су преиспитивању културне политике Доситеја Обрадовића, Вука Караџића, Светозара Марковића, Јована Скерлића и Добрице Ћосића), 200 година Првог српског устанка и Статус Косова и Метохије.
           Из ових темата израсли су тематски зборници који сада чине основ издавачке политике нашег часописа. Редовни бројеви преселили су се на нашу интернет страницу (www.dverisrpske.com), где у рубрици ИНТЕРНЕТ НЕДЕЉНИК чланови наше редакције и други сарадници, сада интернет часописа, пишу на актуелне друштвене теме.
           До сада смо објавили 12 тематских зборника: о Светом Сави, Достојевском, Јустину Поповићу, Милошу Црњанском, Дражи Михаиловићу, Марку С. Марковићу, Николи Тесли и Светом Николају Српском, и следећим феноменима: Сабору српске омладине, паланки философије или говору мржње против свега што је српско, комунистичким злочинима над српским народом и монархији као принципу власти.

   2. Циклус „Филолошки четвртком“ од 24 предавања на Филолошком факултету у Београду 2000-2002.

   3. Циклус „Машински четвртком“ од 67 предавања на Машинском факултету у Београду 2003-2006.

   4. Шест Сабора свесрпске омладине из Отаџбине из Расејања, на којима је узело учешћа више од 50 организација и на стотине гостију (2001-2006): Први, на Филолошком факултету Универзитета у Београду 6. децембра 2001, Други, у великој сали Дома културе у Чачку о Видовдану 2002, Трећи, о Ђурђевдану 2003. у манастирима Студеници, Ђурђевим Ступовима у Расу и Беранама, Четврти, август 2004. на релацији Орашац – Цетиње – Острог – Требиње – Соко град, Пети, август 2005. у манастиру Студеници, и Шести, о Видовдану 2006. у манастирима Копорин, Жича, Соко Град, Ћелије и Лелић. Као једна од одлука Сабора Шестог Сабора српске омладине донето је решење да све чланице Сабора које су у финансијској и организационој могућности приступе формирању Српске мреже, са Српским сабором Двери као координатором.

   5. Три регионална Сабора српске омладине на којима је узело учешћа више десетина организација и појединаца:
          * два Југоисточне Србије (2004. у Нишу и 2005. у манастиру Светог Прохора Пчињског и у Врању)
                 Овде треба додати и то да је на иницијативу огранка Двери у Нишу, са благословом Његовог Преосвештенства епископа Нишког Г. Иринеја, у Нишу формиран Светосавски сабор удружења који чине шест удружења православно-националног определења из овога града.
          * један Републике Српске и Федерације Босне и Херцеговине (2006. у манастиру Озрен)

   6. Један струковни сабор (Први сабор православних новинара, Богословски факултет СПЦ у Београду, Митровдан, 2004).

   7. Шест великих духовних и националних академија: пет у Великој сали Дома синдиката у Београду, посвећених: Светом Николају Охридском и Жичком (2003), 200-годишњици Првог српског устанка и Преподобном Јустину Ћелијском (2004), Косову и Метохији (2005) и ђенералу Дражи Михаиловићу (2006), и једна у дворани „Шумадија“ у Аранђеловцу, посвећена страдању Српске цркве и народа од комуниста (2005).

   8. Пет хуманитарних акција за Косово и Метохију:
          * отварање Духовног центра при Црквеној општини у Косовској Митровици (2004) – обезбеђивање компјутерске техничке опреме, стола и столице, полица и преко 1000 наслова књига за духовну библиотеку
          * пола камиона помоћи у намирницама и гардероби за невладину организацију Епархије Рашко-призренске „Мајка девет Југовића“ (2006)
          * организовање, у два наврата, доласка деце са Косова и Метохије и њиховог боравка у породицама својих вршњака у Оџацима (2006)
          * медијска промоција филма „Кад би хлеба било више“ и скупљање помоћи за Народну кухињу у селу Прековци (2006)

   9. Шеснаест већих и мањих кампања:
          * представљања Покрета за Живот, афирмативне кампање промоције светиње људског живота, вредности брака и породице и лепоте детета у пренаталном периоду, у 15 градова у Србији и Републици Српској (2005-2006)
          * два циклуса предавања Марка С. Марковића, доктора наука са Сорбоне (Париз), у укупно 8 градова у Србији (2005-2006)
          * циклус представљања књиге „Изгубљено Косово“ италијанске новинарке Марилине Веке у 3 града у Србији (2005)
          * циклус трибина на тему: „Монархија као принцип власти“ у 3 града у Србији (2006)
          * циклус пројекција филма „Свети Николај Српски“ у 7 градова у Србији (2006)
          * циклус предавања јеромонаха Дамаскина Кристенсена из манастира Платине (САД) у 10 градова у Србији, Црној Гори и Републици Српској (2006)
          * циклус представљања књиге „Бог и рокенрол“ монаха Арсенија (манастир Црна Река) у 5 градова у Србији (2006)
          * циклус трибина „Истина о Ђенералу“, посвећених 60-годишњици од убиства ђенерала Драже Михаиловића, у 4 града у Србији (2006)
          * циклус пројекција филма „Заједничко дело“ у 2 града у Србији (2006)
          * циклус пројекција филма „Кад би хлеба било више“ у 4 града у Србији (2006)
          * циклус трибина на тему „Лаж и истина о грађанском рату 1941-45“ у 6 градова у Србији (2006)
          * два циклуса предавања у укупно 10 српских православних црквених општина у средњој и западној Европи (Беч, Будимпешта, Ротердам, Париз, Франкфурт, Нирнберг, Хановер, Берлин, Хамбург и Билефелд) на тему „Светосавље“ (2006)
          * циклус предавања др Бранимира Јовановића на тему: „Непознати Тесла – породично порекло, родољубље и поглед на свет Николе Тесле“ у 7 градова у Србији (2006)
          * промотивна кампања Двери у 8 градова у југоисточној Србији (2005)
          * ЗА ЖИВОТ БЕЗ ВЕЛИКОГ БРАТА, кампања борбе против увођења нових, електронских личних докумената (путем сајта, учешћа на научним скуповима, организације трибина и протестних сабора, дељења летака и скупљања потписа против новог закона о личној карти...)
          * циклус представљања Двери на тему „Православље и млади“ у 8 места у Србији (Сомбор, Књажевац, Врњачка Бања, Козјак, Јагодина, Љиг, Суботица и Пријепоље, 2006)

  10. Летње духовне вечери у Чачку 2006 (6 програма).

  11. Духовне вечери на 46. Сабору трубача у Гучи (5 програма).

  12. Три научна скупа (симпосион, округли сто...):
          * два међународна округла стола на тему: „Косово и Метохија – природа проблема и изгледи за решење“ у Нишу (2006).
          * научни скуп на тему: „Европске интеграције и демократско право на простору бивше Југославије – Република Српска и српско национално питање“ у Бања Луци (2006)

  13. Три учешћа на Сајмовима књига (Ниш, Бања Лука и Београд, 2006).

  14. Три поклоничка путовања (2005).
           Огранак Двери у Нишу, у сарадњи са Удружењем напредне омладине Србије и Планинарским друштвом из Ниша, творац је идеје новог облика поклоничких путовања под називом „Покрени се – упознај Србију“, која подразумева обилазак светиња, културно-историјских места и споменика и природних лепота Србије.

  15. Три крсне славе огранака (2006).
           Централна Слава Српског сабора Двери је Савиндан, који се прославља у Београду. Своје Славе узели су и огранци у Нишу (Свети Николај Српски) и Чачку (Сабор српских светитеља). Ускоро ће се одабиром својих светитеља заштитника придружити и остали огранци нашег удружења. Наша је заједничка жеља да избором српских светитеља за крсне славе наших огранака дамо свој допринос јачању култа Светих Срба у нашем народу. Као и по другим питањима и у овој области приметно је велико незнање о националној историји и њеним великанима (у овом случају светитељима из српског рода, који су великим подвизима украсили Календар Светих Православне Цркве). Надамо се да ће се оваква погубна пракса постепено мењати на боље, а да ће својим програмима допринос дати и Српски сабор Двери.

  16. Две конференције за медије и више десетина медијских наступа (2002-2006).
           До сада је Српски сабор Двери организовао две велике конференције за медије у Медија центру у Центру Сава у Београду. Прва је одржана 5. октобра 2005. године поводом писма групе интелектуалаца (33 јавне личности) у коме је изнова нападнута СПЦ, а друга 15. јула 2006. године поводом 60-годишњице од убиства ђенерала Драже Михаиловића.
           Наш часопис и удружење представили смо и на преко 20 националних и локалних медија у Србији: БК ТВ, ТВ Чачак, ТВ Галаксија 32 (Чачак), ТВ Пожега, ТВ Логос Православне епархије Жичке (Трстеник), ТВ Палма плус (Јагодина), ТВ Крушевац, ТВ Шумадија (Аранђеловац), ТВ Нови Сад, ТВ Ниш, ТВ Белами (Ниш), ТВ Јаста (Лазаревац), РТС Приштина (Прокупље), Радио Пирот, Радио Чачак, Радио Фокс (Београд), као и на локалним телевизијама у Зајечару, Врању, Лапову... На ТВ Чачак имали смо ауторску емисију „Двери српске“ у преко 15 наставака, коју је уређивао и водио Бошко Обрадовић, која данас траје на ТВ „Галаксија 32“ у Чачку.

  17. Око 200 догађаја по огранцима Српског сабора Двери (2000-2006): Београд (100), Чачак (31), Ниш (19), Краљево (9), Крагујевац (6), Пожега (6), Пожаревац и Крушевац (по 4), Лапово и Панчево (по 3), Ужице, Оџаци и Косовска Митровица (по 2), Зајечар и Ћићевац (по 1)...

  18. Представљања Двери у још 6 градова Србије (Ариље, Смедерево, Аранђеловац, Младеновац, Суботица, Ваљево, 2002-2006).

     Наша интернет презентација је постала једна од посећенијих националних понуда на Интернету. У рубрици „Интернет недељник“ за годину дана објављено је око 50 различитих текстова чланова наше редакције, у просеку један седмично.
     Само у прошлој години обишли смо више од 40 градова у Србији, Републици Српској, Црној Гори и европском расејању и имали око 100 различитих догађаја по огранцима Двери. Наше удружење броји више од 100 волонтера и преко 10 развијених огранака широм Србије (Београд, Ниш, Чачак, Краљево, Пожега, Косовска Митровица, Лапово, Пожаревац, Крагујевац, Оџаци, Панчево...). Поред централне канцеларије у Београду отворена је и регионална канцеларија у Нишу.
     У 2007. години наш циљ је повећање тиража часописа, још већи број догађаја у нашој организацији, појачавање кампање Покрета за живот, конституисање нових огранака у Отаџбини и Расејању, покретање дигиталног издаваштва и РТВ продукције, као и почетак рада Српске мреже, активне коалиције појединаца, установа и удружења српског карактера широм света.
     За све то што је у плану потребни су нам сви они који се још увек нису предали, који верују у Бога и Српство, и који добро знају да нико други неће уместо нас бранити наше националне интересе. Свима таквима изражавамо добродошлицу у наше удружење као на једну велику мобу за очување српског националног имена и имања.
     
     О Савиндану 2007.
     Информативна служба Српског сабора Двери
     
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija


Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k310i


У новом броју часописа „Двери српске“, који се појавио за Видовдан, читајте шта су на тему „Српско национално питање данас“ рекли: Његово Преосвештенство Епископ Захумско-херцеговачки г. Григорије, проф. др Миломир Степић, Предраг Драгић Кијук, Милош Кнежевић, проф. др Алекса Буха, Предраг Гуго Лазаревић, проф. др Милан Пауновић, Милан Ивановић, проф. др Мирко Зуровац, Душан Павловић, Љубиша Ристић, мр Будимир Алексић, Рајо Војиновић, Дане Чанковић, Владан Глишић, Бошко Обрадовић... По први пут на једном месту комплетна анализа актуелног Српског питања на Балкану: Република Српска, Сребреница, Црна Гора, Косово и Метохија...

УВОДНА РЕЧ

Бошко Обрадовић, Српске интеграције

СРПСКО НАЦИОНАЛНО ПИТАЊЕ ДАНАС

Његово Преосвештенство Епископ Захумско-херцеговачки г. Григорије
СПЦ, демократска права и европске интеграције

Небеско звоно

Проф. др Миломир Степић
Геополитичка суштина Српског питања – могућности и ограничења Републике Српске

Предраг Драгић Кијук
Цивилизацијско варварство

Милош Кнежевић
Одолевање Републике Српске – у поремећају редоследа српских и европских интеграција

Проф. др Алекса Буха
Логика Дејтонског споразума

Предраг Гуго Лазаревић
Решавање српског националног питања у светлу промена Дејтонског споразума

Проф. др Милан Пауновић
Међународно-правни положај Републике Српске у контексту наметања независности за покрајину Србије Косово и Метохију

Душан Павловић
Спречавање новог геноцида и инквизиције над српским народом

Љубиша Ристић
Република Српска и оптужбе за геноцид

Мр Будимир Алексић
Српско питање у Републици Српској и Црној Гори – сличности и разлике

Рајо Војиновић
Положај српског народа у постреферендумској Црној Гори

Мирко Зуровац
Право на слободу

Дане Чанковић
Избор је наш

Милан Ивановић
Једно привремено стање или метод неприхватања уцена

Владан Глишић
Време контранапада

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija


Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k310i
СЕДМИ САБОР СРПСКЕ ОМЛАДИНЕ - ВИДОВДАН 2007. године

ПОВЕЉА САБОРА СРПСКЕ ОМЛАДИНЕ 2007.     Са благословом Епископа жичког Г. Хрисостома, а у организацији Српског сабора Двери, од Видовдана, 28. јуна до 1. јула 2007. године у манастиру Студеници, одржан је седми по реду Сабор српске омладине, друштвена мрежа која окупља на десетине православно-националних организација широм српских земаља и Расејања.
     Сабору је присуствовало 76 чланова из 32 организације, угледни предавачи из земље и иностранства, као и гости из Русије, из Фонда Светог Андреја Првозваног и удружења Млада Русија. Посебно је било запажено присуство и беседа Митрополита црногорско-приморског Г. Амфилохија који је упознао присутне са ситуацијом на Косову и Метохији и апсолутном угроженошћу српске и неалбанске популације под патронатом међународних снага.
     На Сабору, чија је једна од тема била Културне везе Србије и Русије, потврђена је дубока и плодотворна сарадња српског и руског народа и истакнут је њихов незаобилазан допринос хришћанској и европској цивилизацији. Сабор очекује од власти у свим српским земљама да руском капиталу и култури омогући равноправно учешће у свеукупном друштвеном животу.
     
После тродневног рада усвојени су следеће закључци:

Сабор је констатовао да подржавање Ахтисаријевог плана, као наводно јединог решења на Косову и Метохији, представља међународни преседан и правно насиље, јер се њиме сувереној држави Србији одузима 15% њене територије и то на начин како је то Хитлер учинио Минхенским споразумом одузимајући део територије Чехословачкој 1938. године.
Захвалан Руској Федерацији на принципијеном поштовању међународног права и Повељом УН загарантованих права о суверенитету сваке њене чланице, Сабор упућује отворено писмо руском председнику Владимиру Путину.
Одлука Високог представника међународне заједнице за Босну и Херцеговину о проглашењу Меморијалног комплекса у Поточарима (општина Сребреница) као екстратериторијалне целине и поништавању државних симбола Републике Српске (грб, застава и химна) је још један пример политике двоструких аршина које над Србима поново спроводи међународна заједница и Европска унија. Сабор одлучно одбацује овакву политику и подржава све акције српског народа у очувању његовог духовног, националног и територијалног јединства што му је и загарантовано Дејтонским споразумом 1995. године.
Сабор осуђује нацрт новог Устава у Црној Гори којим се жели извршити „уставни геноцид“ над српским народом и преименовати српски језик у тзв. црногорски. Сабор такође подржава свеукупне напоре Митрополије црногорско-приморске у очувању њеног вишевековног канонског поретка.
Сабор је подржао Уредбу Владе Републике Србије о обустави Закона о електронским личним картама и тражи од Народне скупштине да се обустава издавања нових биометријских личних карата спроведе на законском нивоу.
Прихватајући медијску кампању Година културе Живота и акцију Покрет за Живот, све чланице Сабора су се обавезале да од 1. септембра учествују у његовом спровођењу и промовисању културе Живота, лепоте детета у пренаталном периоду, као и вредности брака и породице. На овај начин Сабор подстиче биолошки опстанак српског народа.
Сабор одлучно наставља плодотворно умрежавање свих нестраначких православно-националних организација широм српских земаља.

     У манастиру Студеници

     1. јула 2007.
      Служба за односе са јавношћу
     Сабора српске омладине

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

тврда кора

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 504
Zastava United States of Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia n73
Свака част  =D>
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma


Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33823
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
Dobar tekst.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma


Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Slazem se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi


I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple iPhone SE 2020
Igrarija decaka koji zele da budu svestenici umesto svestenika... ;)
IP sačuvana
social share
“Yours is the cloth, mine is the hand that sews time
His is the force that lies within
Ours is the fire, all the warmth we can find
He is a feather in the wind, oh”
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija


Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k310i


Трибина Двери и гости Владика Атанасије (Јевтић) и ђакон Радош Младеновић, на тему ЗАБЛУДЕ МЛАДИХ.
http://www.esnips.com/doc/f7adcde0-8dbe-4255-a343-1e2cc0d73ccb/Vladika-Atanasije-Jevtic-Zablude-mladih

''Свети Николај Жички - сведок и мученик за веру Православну'' Сала Патријаршије у Београду, у организацији ВДС-а, 8.5.2007.
Гост предавач, уредник Двери српских, Бошко Обрадовић.

Епископ захумско-херцеговачки и приморски Г.Григорије, као гост предавач на трибини на тему УЛОГА ЛАИКА У ЦРКВИ.
http://www.esnips.com/doc/ba4e525e-c574-4f00-b20b-6598dfb883c6/vladika-Grigorije-Uloga-laika-u-Crkvi

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija


Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k310i
 Српски сабор Двери
и Удружење студената Правног факултета
НОМОКАНОН

позивају вас на предавање на тему :

АУТОКЕФАЛНОСТ

И ИСКУШЕЊА

У ПРАВОСЛАВНОЈ ЦРКВИ ДАНАС
Гост- предавач:


- Епископ будимљанско- никшићки ЈОАНИКИЈЕЧетвртак, 15. новембар у 19 часова
Амфитеатар Машинског факултета

УЛАЗ ЈЕ СЛОБОДАН!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Nov 2020, 21:10:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: 24sata :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: ConQUIZtador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: Advokat Draganić :: MojaFirma

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.