Njegov MO i MA prave konjukciju na moju Ve. Ali sta bi donio moj MA u 7. kuci koji pravi kvadrat na nejgovu VE. Mnogo hvala
Konjukcija Marsa i Venere u sinastriji ukazuje na mogucnsot braka,Mjeseca i Venera-ljubav,zasigurno. E sad kvadrat marsa i Venere ukazuje da ti "napadas" njegovu Veneru svojom energijom,budis fizicku privlacnost,koja vec postoji zbog konjukcije Marsa i Venere,a njemu to prija normalno.e sad nisam shvatila,je li tvoj mars na njegovom DC? ako jeste smanji malo potrebu za prepirkom...a ako je Mars u tvojoj VII kuci,donijece ti u brak sportistu,predvodnika,osobu u uniformi,ili znak Ovna ili Skorpije,znaci sve je moguce u simbolici planete Mars...
Da li neko ima iskustva kada Neptun pada u prvu kucu partnera ( obostrano )? Isto tako, zanimaju me stepeni aspekata, konkretno da li je aspekt od 7 stepeni prevelik za konjunkciju ( Sunca i Plutona, Sunca i Urana ) , da li se tako veliki stepeni mogu uzeti u obzir - ili da li mogu pri konjunkciji, a ne, recimo kod kvadrata ?
Da li mozete da mi kazete sta predstavljaju sledeci aspekti :
1. Konjukcija mog Meseca i njegovog severnog m. cvora 2. Konjukcija njegovog Meseca i mog severnog m. cvora 3. Konjukcija njegovog Marsa i moje Venere 4. Moj Mars u njegovov 1 kuci, njegov Mars u mojoj 1 kuci 5. Moja Venera u njegovoj 4 kuci, njegova Venera u mojoj 4 kuci
Da li mozete da mi kazete sta predstavljaju sledeci aspekti :
1. Konjukcija mog Meseca i njegovog severnog m. cvora 2. Konjukcija njegovog Meseca i mog severnog m. cvora 3. Konjukcija njegovog Marsa i moje Venere 4. Moj Mars u njegovov 1 kuci, njegov Mars u mojoj 1 kuci 5. Moja Venera u njegovoj 4 kuci, njegova Venera u mojoj 4 kuci
Hvala
1 i 2 jaka karmicka-sudbinska veza 3.predispozicje za brak 4.zavisi u kom je mars znaku dobro je ako je u domicilu ... 5.ljubav iz predhodne inkarnacije...
Da li neko ima iskustva kada Neptun pada u prvu kucu partnera ( obostrano )? Isto tako, zanimaju me stepeni aspekata, konkretno da li je aspekt od 7 stepeni prevelik za konjunkciju ( Sunca i Plutona, Sunca i Urana ) , da li se tako veliki stepeni mogu uzeti u obzir - ili da li mogu pri konjunkciji, a ne, recimo kod kvadrata ?
Oboje idealizujete jedno drugo,orbis od 7 nije velikmoze i kod konjukcije i kod kvadrata
Sto se Marsa tice njedan nije u domicilu. Moj Mars je u Raku, njegov u Vagi. Mada, mislim da sam negde procitala na ovom forumu da ovakav odnos Marsa dovodi i do velikih svadja. Oboje smo prilicno teskog, gotovo istog karaktera. Naravno, ima i drugih, izazovnih aspekta. npr. moj Saturn pravi kvadrat sa njegovim Neptunom i Suncem. No, mene je konkretno interesovala karmicka - sudbinska povezanost, jer kad smo se upoznali osetili smo obostranu magneticnu privlacnost.
Može li se konjunkcija izmedju dispozitora Mjeseca i Sunca u sinastriji gledati kao kontakt samog Mjeseca i Sunca? Dakle, u sinastriji imamo žensko sunce u Djevici i muški Mjesec u Vodoliji - nemaju kontakta, ali dispozitor Mjeseca je Uran, u Djevici koji je u konjunkciji sa ženskim Suncem.
nadam se da jos netko nadgleda ovu temu,vidim da je dosta proslo od zadnjeg posta. :( mene zanima sjedece sto se tice konj. u sinastriji. . i bila bi zahvalna ako bi mi netko mogao pomoci. . jer nisam bas strucna. .
sunce konj. mjesec, smč konj. venera, merkur konj. mc, ic konj. sunce, asc konj. neptun, asc konj. jupiter, dc konj. smč, uran konj. uran, pluton konj. pluton i saturn,lilith konj. sunce, te neptun konj. jmč
molim ako bi mi netko mogao reci nesto o tim aspektima. . hvala unaprijed!
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.