o dobrom seksu definitivno govori bilo koji kontakt marsa i venere (konjunkcija, trigon (ja preferiram ovaj), kvadrat(postoji sukob ali i dobar seks) i opozicija). također pluton u trigonu ili konjunkciji s marsom ili venerom pogoduje neodoljivom seksualnom naboju (kvadrat i opozicija također, ali s vremenom mogu postat opasni). uran u aspektu s marsom ili venerom (pogotovo konjunkcija) daje seksualnu eksploziju i naelektriziranost u krevetu.
Znaci kad upoznam nekoga , da ga obavezno pitam gde mu je Mars :mrgreen:
Posebno je vazno gdje je mushkarcu Mjesec,tu mu je zena(chesto),znachi konjukcija mushkarchevog Mjeseca i zeninog Sunca. :chuckel:
Hm, Andjela, mudro zboris, svidja mi se ovo sto si napisala =D> A i ono sto kazes za Mesec, tvoj u Raku pa se slazes sa Rakovima (imaj to u vidu ako se ikad potkacimo :mrgreen: ), recimo moj Mesec u Lavu - znaci, nanjusim ih na kilometar... Inace, da se ne gubim ka drugoj temi... Sunce konjukcija Mesec - "jednostavno i jako privlacenje pocinje od kolevke i prati do groba", plus ovaj tvoj odgovor i ostali daju mi ok sliku. Inace, ja ovaj aspekt imam u Dejvison chartu, al' kad na Astro.com-u radim Sinastry cini mi se da to nije slucaj :-k
o dobrom seksu definitivno govori bilo koji kontakt marsa i venere (konjunkcija, trigon (ja preferiram ovaj), kvadrat(postoji sukob ali i dobar seks) i opozicija). također pluton u trigonu ili konjunkciji s marsom ili venerom pogoduje neodoljivom seksualnom naboju (kvadrat i opozicija također, ali s vremenom mogu postat opasni). uran u aspektu s marsom ili venerom (pogotovo konjunkcija) daje seksualnu eksploziju i naelektriziranost u krevetu.
Znaci kad upoznam nekoga , da ga obavezno pitam gde mu je Mars :mrgreen:
uran u aspektu s marsom (pogotovo konjunkcija) daje seksualnu eksploziju i naelektriziranost u krevetu.
Po logici bi trebalo da Uran na neki način smeta Marsu,da ga iritira,ako ne traje konjukcija Uran Venera.... Da znachi odlazak,mozda trenutachna ekspozija strasti i pepeo...
Interesuje me ovaj aspekt,da li ko ima iskustva sa njim? :-k
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.