..."Oni misle da putujem bez odredista, misle da mi je pamet njihova i cilja nemam, misleci tako slepi ne vide da na ciju jednom sedim u drugi gledam, a o mnogim novim mislim"...
..."Oni misle da putujem bez odredista, misle da mi je pamet njihova i cilja nemam, misleci tako slepi ne vide da na ciju jednom sedim u drugi gledam, a o mnogim novim mislim"...
evo jos jednom da pohvalim naseg brata ZOKU M!NE OSTAVLJAJ NAS!!!utoliko vise sto niko nikad nece na ovom forumu ostaviti kvotu 4,5 kao sto si ti uradio na tigers i da dodje!!!brate jednostavno nam trebas,odes li ne znam sta cu,cini mi se da ljudi ne shvataju koiliki je gubitak nanet tvojim odlaskom?!!!!ili sam ja debil mozda a da to ne znam?!!!!!daj brate molim te,odazovi se,i ostani sa nama molim te!!!!Ljudi jeste li vi svjesni sta sve covek pogadja?!lagano je uhvatio 2 na hokej tigers kvota 4,5?!!!!!u kladionici su se krstili kad sam to uplatio!!!!stoga i jos iz milion razloga ZOKO OSTANI!!!!
Slazem se sa snoopdoggydogg brate danas totalna bula.... A to sve zbog toga sto tebe nema, ne krivim te ja, ali samo kazem da mislim da si danas 100% imao bar 1 info, ali ti je preko qrca, ova mlataranja, sa nama koji nemamo nista, samo nasa misljenja koja nas skoro uvek sje8u. Brate ovo ne volim da radim i nisam radio cesto, ali aj PLEASE, bar nedeljno jednu utakmicu... Ako moze..... :flower: :flower: :flower: :flower:
brate,sto je sa starom temom,skroz se pretvorila u nagadjanja nekih tipova koji veze nemaju,ja licno nikog necu da slusam,samo go downa zoku managera i kralja hokeja draxumjana,nikog vise,nigde vise ni jednog infoa,sve neka nagadjanja prema osjecaju,ne znam,mozda gresim....
[Edit by odimoski: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 14. Jan 2007, 17:09:57 od odimoski »