Mesec i Venera u muskom horoskopu opisuju zenski arhetip koji natus svesno/nesvesno trazi.
Muškarac sa Mesecom u Ovnu voli hrabre, jake, sposobne žene, podsvesno u ženi tražI lidera; sa Venerom u Ovnu voli žene sa muškom frizurom, koje se bave sportom, pomalo mišićave, mršave čak i koščate. Takođe voli da njega žena “ smuva “.
Muškarac sa Mesecom u Biku voli imućne žene, dobre kuvarice, žene koje su štedljive i vode računa o ekonomiji; sa Venerom u Biku voli punije žene sa svim naglašenim ženskim atributima, udvaranje je obavezno uz dobro jelo…
Muškarac sa Mesecom u znaku Blizanaca voli pričljive žene, inteligentne, pada na “ dobar razgovor”, voli žene mladolikog izgleda i ponašanja, kao i žene koje uživaju u vožnji kolima i kraćim putovanjima. Sa Venerom u Blizancima voli žene naglašeno uskog struka, lepih ruku i ramena…
Muškarac sa Mesecom u Raku voli žene koje često plaču, voli žene koje vole da borave u kući, dobre domaćice i na nesvesnom nivou u ženi traži svoju majku. Sa Venerom u Raku voli lepe grudi, izazovan dekolte i voli kada je žena doterana i u kući.
Muškarac sa Mesecom u Lavu voli uspešne žene, žene na položaju, iz poznatih uglednih porodica, voli da se pohvali svojom ženom. Sa Venerom u Lavu - žena mora biti izuzetno odevena, kao d aide na izbor za mis…
Muškarac sa Mesecom u Devici voli vredne žene, pedantne, uredne, koje brinu o muževljevom zdravlju…Sa Venerom u Devici “ pada “ na seksi pupak, na lep stomak, na jednostavnu garderobu… Muškarac sa Mesecom u Vagi voli umiljate i lepe žene, manekenke, političarke, pravnice, žene iz javnog života. Sa Venerom u Vagi najviše reaguje na žensku zadnjicu… Muškarac sa Mesecom u Škorpiji voli žene naslednice neke imovine, žene naglašene erotike koje ne skrivaju svoje draži, žene čiji izgled i pojava predstavljaju “ otvorenu ponudu “…Sa Venerom u znaku Škorpije voli stil oblačenja gde se sve “ vidi “, “ pada “ na cigansku muziku…
Muškarac sa Mesecom u znaku Strelca voli žene koje prate modu, koje svojim izgledom podsećaju na žene sa stranih podneblja; voli obrazovane žene, sa fakultetskom diplomom, koje se bave sportom, a pogotovo tenisom… Sa Venerom u Strelcu reaguje na duge noge, mini suknje, šorceve…
[b]Muškarac sa Mesecom u znaku Jarca[/b] reaguje na tamniji ten, crnokose žene, ozbiljnog, pa čak i tužnog izraza lica; takođe voli starije žene…Sa Venerom u znaku Jarca voli klasičan stil oblačenja, žene obučene u kožu, tamnije tonove garderobe.
Muškarac sa Mesecom u znaku Vodolije voli druželjubive žene; njegova deviza je “ prvo druženje, pa veza “, voli inteligentne žene…Sa Venerom u Vodoliji voli žene ekscentričnog izgleda i stila oblačenja, reaguje na ženske noge, pogotovo listove.
Muškarac sa Mesecom u znaku Riba voli tajanstvene žene, povučene, stidljive, koje deluju kao d aim uvek treba nečija pomoć…Sa Venerom u znaku Riba reaguje na lepe čarape, cipele, donje rublje…
Na samom kraju, savet bi bio: Ako želite da “ ulovite “ muškarca koji vam se dopada, odglumite položaj njegovog Meseca i Venere…Biće vam zabavno, a vrlo je verovatno da ćete i uspeti. Sretan “ lov “!
« Poslednja izmena: 24. Dec 2006, 00:07:53 od andjela pizelly »
Primjerice, ako muškarac ima Veneru u trigonu s Plutonom, mogle bi mu se sviđati žene koje su samom svojom pojavom mistične, tamnijeg izgleda, prodornog...primjerice, stil gotičarke? :-k
^^ ili žena koja drži do tradicije. Ili žena velikih grudi... :[115]:
Evo ja imam veneru u raku (kao i mesec) i ne privlace me devojke velikih grudi i vezane za porodicu (bas naprotiv), privlace me neobicne, originalne,otvorene, kao i "voli žene koje često plaču". Sta se jos gleda u karti po ovom pitanju???
« Poslednja izmena: 25. Dec 2006, 02:00:27 od Live_And_Let_Die »
Mjesec obično govori o ženama za kakvima čeznemo a venera o onima koje ćemo dobiti i s kojima ćemo biti... Je li ti sada možda jasnije :mrgreen: Možda si baš imao žene velikih grudi...ili one vezane za obitelj. A vrlo je važno i pogledati i dispozitora planete jer on je konačni sudac i bez njega nema ništa.
Nije isto ako vam je recimo venera u raku, a mjesec se nalazi u biku ili u jarcu. To je velika razlika. Bez vladara planete teško je donijeti procjenu.
Mjesec obično govori o ženama za kakvima čeznemo a venera o onima koje ćemo dobiti i s kojima ćemo biti... Je li ti sada možda jasnije :mrgreen: Možda si baš imao žene velikih grudi...ili one vezane za obitelj. A vrlo je važno i pogledati i dispozitora planete jer on je konačni sudac i bez njega nema ništa.
Nije isto ako vam je recimo venera u raku, a mjesec se nalazi u biku ili u jarcu. To je velika razlika. Bez vladara planete teško je donijeti procjenu.
Onda (po tome) znaci da ja ceznem i dobijam to za cim ceznem (blago meni :D), posto su mi, kao sto sam i napisao, Venera i Mesec u Raku ;). Nisam bas imao nijednu velikih grudi, u najboljem slucaju je bio prosek :mrgreen:. Jos kad bih znao sta je dispozitor bilo bi mi mnogo lakse :) ...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.