Pozdrav, Evo da podelim kolekciju spotova sa vama. Sledi spisak, i redom cu uploadovati kako ko bude trazio nesto. Kad budem stigao ubacicu i slike iz spotova, ali mi verujte na rec da su svi odlicni :)
Spisak:
--------------------------------------------------------------------------(domaci)-------------------------------------------------------------------------------------------------- Ana Kokic 2006 - Da li si to ti (manji).avi Ana Kokic Bravo.avi Ana Kokic - Cujem da.avi Ana Nikolic - Januar.mpeg Ana nikolic - Romale romali.wmv Ceca - Bruka.mpg Ceca - Tacno je - Pink nagrade.wmv Desislava - Synuvah te (remix) - bgpopfolk.free.fr.avi Funky g - u tvojim kolima.avi Goga Sekulic 2006 - Gacice (GrandShow).avi Goga Sekulic - Stara nova devojka (manji).avi Jelena K. - Pa naravno.avi Jelena K. - Upravo ostavljena.avi Jelena Mrkic - Dovece (Making Of Video).avi Jelena Mrkic - Dovece.mpg Juice-Brate Minli.wmv Kamelija - Celuvaj me(bgpopfolk.free.fr).avi Ksenija - Opa cupa.avi Ksenija Pajcin - Skorpija.avi Malina - Strast.avi Margo - Kupi me.avi Marija - Tochno za men(bgpopfolk.free.fr).avi Mile Kitic - Tatina maza GS.mpg Mile kitic - tatina maza.wmv Mina Bravo.avi Mina - Danju nocu (tabloid).vlc Mina kostic - Danju nocu ocu grand show .mpg Mina kostic grand show .WMV Mina live.avi Mina - sexy robot.wmv Mina - solarijum.wmv Mina - sto si sa mnom.avi Models - Pare Pare.avi Models - Sef stanice.mpg Natasa Bekvalac - 2000 ne brini.avi Natasa Bekvalac - bolja sam ti ja.avi Natasa Bekvalac - Lazljiva.avi Natasa Bekvalac - mali signali.avi Nataša Bekvalac - navika.wmv Natasa Bekvalac - Poludim li u dvadeset pet.avi Natasa Bekvalac - Ponovo.mpg Natasa Bekvalac - Sada je stvarno.avi Olja Karleusa - A mogao bi da me imas.avi Olja Karleusa - Lavica.avi Olja Karleusa - Zena Lavica.mpg Seka A. - E da sam musko.avi Seka Aleksic - Ptica skitnica [Ana N.].avi Spasitelkite - Celuni me(bgpopfolk.free.fr).avi Spasitelkite-Spasitelk%28remix%29.avi Tasa Kojic-Budi moj.avi Tina.avi Tina Ivanovic 2006 - Cabrio Porshe.avi Tina Ivanovic 2006 - Extra (manji).avi Tina Ivanovic 2006 - Zaljubljena.avi Tina Ivanovic - Bunda od nerca.avi Tina ivanovic - bunda od nerca pink .avi Tina Ivanovic - Cabrio Porshe (demo spot).avi Vesna Djogani.avi
--------------------------------------------------------------------------------(strani)-------------------------------------------------------------------------------------------------- 2Pac - How Do You Want It (Uncensored) (feat. K-Ci & Jojo).mpeg 50 Cent - In The Club(GQMix).mpeg 50 Cent & Snoop Dogg & G-Unit - P.I.M.P.(XXX version).www.CREEP.ru.mpg Beyonce - Check On It [Kobra].mpg Beyonce feat. Jay-Z - Crazy In Love.mpg Black eyed peas and Sergio Mendes - Mas que nada.mpg Black Eyed Peas - My Humps.mpg Black eyed peas Pump it xvid-SER.avi Bugarski rep.mpg Busta Rhymes ft. Mary J Blige, Rah Digga, Missy Elliott, Lloyd Banks, DMX & Papoose - Touch It (Remix) [vid.mpg Chingy - Right Thurr (uncensored).MPG DMX - Ruff Ryders Anthem.mpg Domaci Dutch & Spade - If you want it.mpg GangStarr - Full Clip.mpg Gorillaz - Dare.mov Ice Cube - Next Friday Soundtrack - You Can Do It (Explicit).mpg Jadakiss - Knock yourself out.mpg Jessica Simpson - These Boots are Made for Walking.mpeg Junior Jack - E Samba.avi Kylie Minogue - Agent Provocateur lingerie advert.mpg Kylie Minogue - Spinning Around.mpg Meat Loaf - I Would Do Anything For Love.mpg MTV Cribs - Wu Tang clan.mpg Pussycat Dolls - Buttons (ft Snoop Dog).avi Pussycat Dolls ft. Timbaland - Wait a minute.avi Rihanna - SOS music video.mpeg The Chemical Brothers ftg Q-Tip - Galvanize.avi The PussyCat Dolls & Carmen Electra - Santa Baby.mpg Thumbs.db Vinylshakerz - Club Tropicana.mpg Vinylshakerz - One Night In Bangkok Uncensored Version .mpg Xzibit feat. Dr Dre & Snoop Doggy Dogg - X.mpg
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.