Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Peta kuća označava kreativnost, seksualnost, snagu volje, ličnu realizaciju, zabavljanje, veze pre braka, decu..
Peta kuća u PLutonu - daje intenzitet Plutonu i ova pozicija naglašava strasti. Osoba čiji je horoskop ili njen partner će biti strasna i ljubomorna osoba. To je često simobol da je osoba bila u nekom konfliktu u prošlom životu sa svojim sadašnjim partnerom. Opisuje veliku mržnju koja se tokom ove inkarnacije pretvara u neizmernu strast, a kroz to se daje mogućnost za ljubav i spajanje. Ovakvi ljudi lako ulaze u veze, ali ne mogu ni da izađu iz njih lako. Često tu treba da se dovrši odnos, te osoba često odlazi ali se i vraća partneru.U ženskom horoskopu ovo je pokazatelj mogućih abortusa ili problema u trudnoći.U nekim slučajevima to je i opasnost za srce.
Ja ovo na osnovu tekstova...neko iskusniji će sve to povezati sa tvojim aspektima i reći ti svoje mišljenje.
Ti imaš Pluton u kvadratu sa Suncem i PLuton u kvadratu sa Merkurom, zatim trigon sa Mesecom i sekstil sa Neptunom. Volela bih ako neko može o ovim aspektima nešto više :D
lana 89 jeste,uzeli smo primer erica h,ali to je bio specifican slucaj ne uzimajte puno u obzir sekstil NE i PL,jer to svi imaju,ali bas svi,a deluje samo kod pojedinaca
Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.6
A kako deluje Ne i PL ? :weirdface:
Moj je PLuton u Vagi u sedmoj kući...a pročitah o tome sledeće:
U ovom polju Pluton se oseća pomalo zbunjeno jer se nalazi u javnosti. U dobrim aspektima govoriće o ljubavi i braku do smrti. Nikada ne ukazuje na razvod ali može da ukaže na partnerovu raniju smrt, udovištvo. :nervious: :nervious: Partner bi mogao biti harizmatičan i dominantan. Može da ukaže da se suprug-a bavi politikom. Ređe, ukazuje na dramatičnu smrt [atentat] na javnom mestu.
:help:
« Poslednja izmena: 11. Sep 2006, 10:53:31 od Makishon »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.