Па зато што највише раде на том првом албуму, значи највише одлежи док се они исцимају да га издају, а и због тога што после почну да штанцују албуме сваке године и то се види да не раде довољно као што су на првом. Просто немају више времена за вежбање flowa, сређивање рима итд, па данас Едо ради све на прву лопту.
Али јбга, то су могли Пак и Биги, јер су рођени за то. Џеј-Зи је причао када су радили на песми i love the dough, да је њему требало два дана да се састави, док је Биги све избацио на прву.
I got banned for having a common sense. Common sense... Not as common as you might think. Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
2pac je najbolji reper svih vremena...od stranih slusam samo njega...onaj bigijev stil ne volim,a i negotivim debelog i njegovu ekipu... Domaci vise slusam i mogu da kazem da je V.I.P. najj ekipa,prvi album,Ekipa stigla je bilo pravo osvazanje,bas originalno,nisu krali...sad vise nemaju tako dobre pesme...Ali Ekipa stigla je po meni u poslednjih 10 dina najbolji album...po mom misljenju...
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI! GNP! 2pac R.I.P. Pile,brate,pocivaj u miru!
-gdje bi nam bio kraj da nije tako blizu?! -zeli samo ono sto od tebe zawisi -mnogi ljudi nisu dostojni dana pa on ipak swice -u swakoj ljubawi postoji onaj koji ljubi i onaj koji okrece obraz -bog nam je dao jedan jezik a dwa uweta da bismo manje pricali a wise slusali...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.