Solarni za 2009 godinu pre svega ljubav pa tek onda posao i zdravlje. Da li cu ove godine upoznati konacno nekog normalnog i sa njim biti u vezi posle duzeg vremena samoce ?
Evo i moje natalne karte
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Zdravo, :wave: imam jedno pitanje s obzirom da sam u fazi ucenja o solara. :chuckel:
Nadam se da sam dobro poslozila slicice, krecem od ASC solara i njegovog vladara, to je Vaga i Venera, Venera je i vladar natala, jer je natalni ASC Bik. Solarni ASC izlazi na sestu natanu kucu (posao. zdravlje), tacno na fiksnu zvijezdu Spicu sto je nadam se dobro, zar ne? Sunce je u 9. solarnoj kuci (putovanja, edukacija) u konjunkciji s Venerom, vladarom ASC. Venera je u opoziciji s konjunkcijom Mjeseca i Plutona u solaru. Taj aspekt Venera opozicija Mjesec postoji i u natalu, pa bi trebao da ima veliki znacaj, a u natalu je Pluton u kvadratu s Venerom (orbis 5 st), a s Mjesecom je jos siri orbis, pa to puno i ne gledam.
Pls, pomozite oko ovog tumacenja?! :weirdface: Znam da sam na dobrom putu sto se tice slike gdje, sta, kako gledam, ali nemam toliko iskustvo za samo tumacenje... :-k
Pogledala sam malo svoj solar .. pa me je dosta stvari zbunilo .. kao prvo ASC solarni mi pada u 8. natalnu .. ok .. imam staru babu i dedu, nesto nisu dobro sa zdravljem .. mogu da ocekujem bilo sta ... u najgorem slucaju! nadam se da se ne radi o nekoj mojoj bolesti! daleko bilo ..ono sto me buni, medjutim su sva ostala pitanja o nasledstvu koje sam videla aktuelna putem tumacenja koje ste prepisali o solaru! Promena statusa nekretnina i poseda ... problemi sa papirologijom, brige oko materijalnog stanja... jer mi 8. solarna pada u 4. natalnu .. Jos mi je ASc u znaku Skorpije sto potvrdjuje tesku godinu .. do sada sam inace imala teske odnose sa rodbinom, samim roditeljima... oko nasledstva, ne znam da li bilo sta o tome se vidi u natalu ... vec imam neku nekretninu meni datu na poklon prosle godine i to kao je sve crno na belo ali .. ne bih volela da taj eventualni smrtni slucaj u familij meni donese nevolje! Ako neko moze da mi kaze i za zdravlje jer mi je jako bitno! takodje i za posao .. 6. solarna u 2. .. i to nije nesto sjajno.. Oba vladara ASC su mi u solaru u Blizancima .. 5. kuca solarna u 1. ... moguca trudnoca? videcu da postavim soalrni negde ili ako neko vec zna na osnovu natalnog.. inace mesto boravka mi je u Italiji...
« Poslednja izmena: 12. Jan 2009, 12:39:50 od MikyM »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.