Dakle kao sto kaze ime teme - Ovdje postavljajte pitanja u vezi kvarova na vasem automobilu bez stvaranja nove teme! Isto vrijedi ako nešto tražite ili vam treba za vaš auto! Ako vas na autu nesto zeza ili niste sigurni sta bi moglo biti ili ako vam sta u vezi auta treba, ovo je pravo mjesto za vasa pitanja. Ostali clanovi foruma ce vam odgovoriti kako god budu mogli!
Svaka nova tema koja bude otvorena a u vezi je sa Kvarovima ili djelovima automobila biće zaključana i obrisana!
« Poslednja izmena: 08. Apr 2012, 18:47:34 od vracarac »
Opel korsa 1991. god , 1200 kubika sving.Crko mi je termostat. Kojii termostat treba da kupim? Majstor kaze onaj koji radi na 82 stepena koji nigde ne mogu da nadjem a prodavci mi tvrde da za ovaj auto ide termostat od 92 stepena i da orginal ne postoji pa mi savetuju budzenje odnosno kupovinu golfovog termostata. Da li je mnogo kommplikovano da se temostat zameni i gde se uopste na korsi nalazi?
evo mala pomoc , termostat se obicno nalazi na pocetku cevi koja vodi rashladnu tecnost iz bloka motora u hladnjak
mozda ces se uz pomoc slike lakse snaci , inace zamena traje oko 5 min. i moze bilo ko da je uradi na bilo kom automobilu , ja bi ti preporucio da postavis taj jaci termostat .... pozdrav :D
p.s. na slici deo 16331A je termostat
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(72.03 KB, 360x360)
(40.32 KB, 1600x1081)
« Poslednja izmena: 04. Nov 2006, 18:55:47 od valentino rossi »
rover 200 fabricki alarm ako neko ima auto datu samo da mi iscita ponovno kodiranje centralne brave i alarma,baterija se ispraznila.nesjecam se bas kako ide redosljed,nije moje auto vec od druga,kombinacija kontakta brave i tastera na kljucu je.hvala
Chiptunning, zanima me da li je pametno raditi na kolima novije generacije, poshto sam chuo da swe kvari ne znam ni ja shta, jel to istina ili nije??? Preciznije za audi a3 2.0tdi, i shta tachno dobijam njime koliko ks, da li se povecava potroshnja itd??? Heeeeeelp me :)
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.