Razmisljam da kupim neki auto. Spreman sam da dam tu do 5000 evra. Zalijepio sam se za Skodu i to Oktaviu, nasao sam jednu 1.9 TDi 4x4 sa full opremom osim kože,ABS, ESP, Muzika, Servo, Šiber, Digitalna klima, El. podizači, Grijači sedišta, Centralna brava, Metalik boja, Parking senzor, Svijetla za maglu, Air bag, Alarm, Alu felne, Kod ključ karavan, 2002 godiste, 4.900 evra. E sad interesuje me da li je to dobro auto, ako neko ima iskustva sa Oktaviama da mi napise. I da li uzimati ovo. Ako imate neku preporuku sta drugo kupiti i to mi napisite. P.S Iz Crne Gore sam, ako ima neki sajt Crnogorski sajt za polovna auta a da nije autodiler.me :mrgreen:
pa auto je dobar ,u sustini to je VW platforma A(golf 4,audi a3)ako nisi u zabljaku ili plavu gde ma mnogo snega zimi 4x4 ti nije nesto neophodan,skoda uvek ima doba odnos cene kvaliteta,kao i kasnijeg odrzavanja,tako da ako ti se svidja uzimaj
pa auto je dobar ,u sustini to je VW platforma A(golf 4,audi a3)ako nisi u zabljaku ili plavu gde ma mnogo snega zimi 4x4 ti nije nesto neophodan,skoda uvek ima doba odnos cene kvaliteta,kao i kasnijeg odrzavanja,tako da ako ti se svidja uzimaj
Hvala na odgovoru.
« Poslednja izmena: 04. Mar 2012, 21:14:05 od airlive »
E sada sam vidio jos Pežo 407 HDi 1.6 i 307 sa istim motorom. Interesuje me da li je to dobar auto, mlad je 2007 godište. Kakav je za održavanje i to?
meni se generalno pezo 407 ne dpada deluje da je samo lim produzen na osnovi manje platforme,tj manjeg medjuosovinskog rastojanja,probao sam onaj 1.8 benzinac i prilicno sam se neugodnije osecao na vozackom mestu nego u 307. visina oko 190,takodje taj motor je po mom utisku slabasan za tu karoseriju,sto se tice ostalog pogledaj neka iskustva ovde
Pozdrav svima. Imam nedoumicu koji auto da kupim. Treba mi SUV, dakle da može i u selo i u grad. Prateći savete i priče drugih, iskusnih vozača, izbor mi se sveo na 5 vozila: Land Rover Freelander 1, Tojota RAV4 D4D, Hjundai Santa Fe CRDI, Renault Scenic RX4 i Nissan X-Trail iz 2004. Sve su dizel mašine,to mi je jedan od preduslova za kupovinu,da ne bude zabune. Možete li da mi kažete koje je vozilo od ponuđenih najbolji izbor? Hvala :[115]: