IN < - Telenor 063 - 062 - Vesti, cene, usluge - >LO
(1/30) > >> :: Odgovori!
Autor: SerbianFighter :
Telenor 063 - 062 - Vesti, cene, uslugePrepaid: Cene usluga:
Poziv ka 062 ili 063 - 7.50 din/min
Poziv ka ostalim nacionalnim brojevima - 11.34 din/min
SMS - 2.2 din/sms
MMS - 10.00 din/poruka

* Sve cene su bez PDV-a !

Postpaid: Cene usluga:
Cena zavisi od paketa:
Pro 30 - Vise informacija - Pretplata 300 dinara
Pro 60 - Vise informacija - Pretplata 540 dinara
Pro 90 - Vise informacija - Pretplata 765 dinara
Pro 200 - Vise informacija - Pretplata 900 dinara
Pro 400 - Vise informacija - Pretplata 1.400 dinara

* Sve cene su bez PDV-a !

Nekoliko korisnih linkova:
Korisnički centri - Vise informacija
Call Center - Vise informacija
Govorni automati - Vise informacija
Podešavanja - automatska - Vise informacija
Podešavanja - PC i laptop računari - Vise informacija

(01. May 2007, 10:30:42)

Autor: lukpot :
Telenor počinje da se oglašava, nudi „Džinovski izbor“
Beograd, 09.11.2006.
 Telenor u novembru pokreće veliku kampanju oglašavanja na našem tržištu. Čuvena po inovativnosti, ova kompanija ponudiće korisnicima u Srbiji usluge i opremu koji odišu novinom i kreativnošću, kao i iskustvo stečeno u 12 zemalja sveta.

Svoj vizuelni identitet u okviru kampanje Telenor će predstaviti kombinacijiom raznorodnih medija i preispitivanjem ustaljenih formata. Bilbordi u dve i tri dimenzije, posteri, flajeri, zastavice, alternativni vidovi reklamiranja, i TV spotovi, snimljeni u našoj zemlji, pokazaće da će saradnja sa Telenorom uvek donositi i vizuelno i sadržinski prijatna iznenađenja.

Kreativni koncept Telenora počiva na ideji kutije – naizgled običnog, dosadnog, nepromenljivog predmeta koji – ako to želimo – može da se otvori, s njome se može igrati i njome graditi, načiniti nešto novo, u kojoj može biti raznovrsnih sadržaja.

Tako će u posebno dizajniranim kutijama polovinom novembra stići i „Džinovski izbor” telefona i postpaid paketa kojima Telenor uspostavlja nove standarde u oblasti postpejd usluga. Stari i novi korisnici, uz potpisivanje dvogodišnjeg ugovora, dobijaju mogućnost da po povoljnoj ceni izaberu jedan od 14 modela mobilnih telefona koji su u ponudi u okviru odabranog paketa.

U džinovsku ponudu ulaze: Nokia 1600, Samsung X160, Nokia 2610, Nokia 6070, Samsung X650, Sony Ericsson K510i, Samsung X680, Nokia 6233, Samsung E370, Sony Ericsson K610i, Samsung D520, Samsung D900, Sony Ericsson K800i and Nokia N73

Sve kampanje i ponude koje će se pojaviti u narednih par nedelja samo su početak nastupa Telenora na tržištu Srbije. Svaka od ovih ponuda, kao i sve buduće, nose zajedničku poruku: stvari zaista mogu da budu drugačije.

Telenor je jedan od najvećih svetskih mobilnih operatora sa više od 105 miliona korisnika širom sveta. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije na tržištima u razvoju. Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra ove godine.

Izvor: Telenor
Autor: Mikele :
Za Telenorove korisnike jeftiniji roming u Crnoj Gori i Mađarskoj
Beograd, 30. novembar 2006.
 
Korisnici Telenorove mreže od 1. decembra manje će plaćati usluge rominga u Crnoj Gori i Mađarskoj. Nove cene su i najpovoljnije do sada za korisnike mobilne telefonije u Srbiji.

Pretplatnici brojeva 062 i 063 u crnogorskoj mreži Promonte plaćaće u proseku 15 odsto manje govorne pozive, SMS i GPRS. Uz to, dolazni poziv od sada je besplatan iz svih destinacija za postpejd korisnike u romingu u toj mreži.

U mađarskoj mreži Panon, Telenorovi korisnici pozivaće Srbiju po cenama nižim za 60 odsto. Pozivi ka lokalnim fiksnim i mobilnim brojevima u toj mreži sada koštaju gotovo za četvrtinu manje, kao i dolazni pozivi. Pozivi ka ostalim destinacijama jeftiniji su za 40%.

Slanje poruka košta 14% manje, a korišćenje GPRS upola je jeftinije.

Dolazni pozivi za pripejd korisnike naplaćivaće se po tarifi nižoj za gotovo 20 odsto. 

Telenorovi korisnici takođe od 1. decembra moći će da razmenjuju MMS poruke sa rođacima i prijateljima u 10 zemalja. Slanje MMS poruke u ove zemlje biće tarifirano sa 25 dinara bez poreza. U nacionalnim mrežama u Srbiji, kao i u obema mrežama u Crnoj Gori i mreži Mobis u Republici Srpskoj, cena ostaje 10 dinara, takođe bez poreza.

Prve zemlje i operateri sa kojima je omogućen MMS saobraćaj su Telenor Pakistan, Sonofon Danska, Pannon Mađarska, Sunrise Švajcarska, ONE Austrija, DiGi Malezija, Telefonica O2 Češka, Telenor Norveška, GloBul Bugarska, O2 Nemačka.

Sve cene biće prikazane na sajtu od 1. decembra.

Izvor: Telenor
Autor: NinaNina :
Novi Postpaid paketi

Svet komunikacija je svet u pokretu jer različiti ljudi imaju različite potrebe i navike. Razumeti ih i odgovoriti na njih za nas predstavlja izazov.
 
Tri nova Telenor tarifna paketa, svaki i u prepaid i u postpaid varijanti, predstavljaju širok izbor i kombinaciju opcija. Tarifne pakete smo prvo prilagodili Vašem ritmu i navikama, a onda otišli jedan korak dalje.
 
Sa idejom da Vam pomognemo da napravite pravi izbor, unutar svakog tarifnog paketa koji ste prethodno izabrali prema sopstvenim potrebama, sada imate opciju i da sami odaberete način plaćanja koji Vam više odgovara: dopunama u prepaid, odnosno mesečnim održavanjem broja (planiranje troškova) u postpaid varijanti.* od ponedeljka do petka (0d 16h do 8h ujutru) i tokom celog vikenda.
 
 
Fiksna nadoknada za svaki  započeti razgovor je 1,5 dinara.
Cene su prikazane u dinarima, bez PDV-a.

Izvor: Telenor

Autor: NinaNina :
Novi Prepaid paketi

Osluškujući potrebe i navike svojih korisnika Telenor po prvi put u Srbiji svojim korisnicima nudi mogućnost kupovine inicijalnog prepaid paketa sa željenim tarifnim paketom.

    *
      Inicijalni prepaid paket sa tarifnim paketom Jedna cena je dostupan na tržištu po maloprodajnoj ceni od 200 dinara, sadrži 200 dinara inicijalnog kredita i 20 besplatnih poruka.
    *
      Inicijalni prepaid paket sa tarifnim paketom Moje vreme je dostupan na tržištu po maloprodajnoj ceni od 200 dinara, sadrži 50 dinara inicijalnog kredita i 100 besplatnih poruka.
    *
      Inicijalni prepaid paket sa tarifnim paketom Više priče je dostupan na tržištu po maloprodajnoj ceni od 500 dinara, sadrži 750 dinara inicijalnog kredita i 50 besplatnih poruka.* od ponedeljka do petka (0d 16h do 8h ujutru) i tokom celog vikenda.
Cene su prikazane u dinarima, bez PDV-a.

Svi inicijalni prepaid paketi sadrže:

    *
      Informacije i cenovnik odabranog tarifnog paketa
    *
      Uputstvo za korišćenje prepaid usluga
    *
      Opšte uslove o pretplatničkom odnosu i korišćenju prepaid usluga GSM mreže javnih mobilnih telekomunikacija Telenor d.o.o
    *
      Registracionu karticu – ova kartica omogućava korisniku da, unosom svojih ličnih podataka i dostavom popunjene kartice lično u neku od Telenor prodavnica, poštom, fax-om ili mail-om, postane vlasnik kupljenog prepaid paketa.
    *
      Uputstvo za korišćenje GPRS i MMS usluga, podešavanje aparata za korišćenje ovih usluga, pristup wap Portalu kao i predstavljanje potpuno novih inovativnih multimedijalnih mini servisa baziranih na interesantnim sadržajima za mobilne telefone.

Izvor: Telenor
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo
>> Sledeća strana