Pitam se ovo, takodje, jer imam jedan vrlo zabrinjavajuci CRVENI kvadrat u karti 8-[ :shock:
Lana kvadrat pravi Asteroid Pallas,aastrolozi,koliko sam uocila,uposte ne pridaju znacaj asteroidima i Dupor kaze da su oni "gromade kamenja" koji za horoskop nemaju vaznosti. Znaci,dobro je sto nemas veliki krst,a imas T kvadrat,u cijem je centru Sunce.T kvadrati nisu rijetki.Pisacemo o njima. Izbaci opciju,sa asteroidima,pa vidjeces da nestaje veliki kvadrat.
Kako onda kad gledam moju kartu nema crvene boje,a ja imam kvadrat u natalnoj8stvarno samo jedan,ali...) :/
Sad sma ti pogledala natal,ti imas trigone i sekstile(pozitivne aspekte) koji cine pravougaonik ne kvadrat(kvadrat mogu da cine samo losi i to u razmaku 90 stepeni medju planetama sto daje jednake stranice kvadrata a pravougaonik ima dve i dve nasuprotne iste)...A od losih imas samo opozicije :flower:
« Poslednja izmena: 15. Mar 2007, 20:43:11 od Laksmi »
Moj sin ima veliki krst u natalnoj karti, moze li neko da mi kaze neke osnovne karakteristike tog krsta, rodjen je 16.8.1988. u 19 i 10. u Sarajevu.
Gledash koje su planete u krstu,pa zatim,te planete kojim kucama vladaju.Na neko od tih sektora zivota,koje te kuce predstavljaju,mogao bi imati problema.(prilikom tranzita malefika,koji ce aktivirati taj krst) Mada,znam ljude sa krstom,obrushi se negativna energija periodichno na njih i idu dalje...
Mars,vlada II kucom,kucom finansija. Venera vlada III kucom i VIII. Mjesec vlada VI.
Obzirom da Venera i Mjesec predstavljaju cure i zenu,moglo bi i na tim poljima da bude povuci potegni. Mars je u sjedishtu u Ovnu,shto mu pomaze da se izbori sa ovim krstom. Venera i Mjesec u recepciji. Mjesec 120 Jupiter,pa stize u pomoc planeta srece :chuckel:
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.