Izdanje kviza za Oktobar mesec je završeno.Dodela nagrada će se održati 31.10.2006. u 20 h,do tada će biti prebrojani svi bodovi učesnika i na dodeli nagrada će biti objavljena konačna bodovna lista.Novo izdanje kviza za mesec Novembar će biti otvoreno 1.11.2006.
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 2000
Internet Explorer 5.01
HTC One
Napisana je konacna tabela. Proverio sam sve od prve strane. Bilo je gresaka u bodovima, najcesce usled dopisivanja tipa +1 bod, ili ne naznacavanja boda u slucaju tri pogresna odgovora. Sada je sve azurirano.
@All, ko misli da nesto nije ok neka sam proveri, pa neka kaze, mada sam siguran da je ovo potpuno tacna tabela. :wave:
U predivnom ambijentu Burek Foruma okupili su se takmičari i navijači “Istorijskog kviza” zbog dodele nagrada pobedniku kviza.Stolovi su postavljeni,predivne konobarice poslužuju piće dok na binu izlaze sudije koje će objaviti pobednika kviza...Dok izlaze na binu takmičari okreću glavu od konobarica i usmeravaju pogled ka bini u iščekivanju proglašenja pobednika i rezultata kviza...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.