“Today a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one consciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we are the imagination of ourselves. Here’s Tom with the weather.” (Bill Hicks)
Seren Kjerkegor: " Samo onaj ko u tekobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi, voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
"...dok te nisam upoznala, moj zivot nije imao nikakvog smisla, nikakvog cilja. Znam da je na neki nacin svaki korak koji sam napravila od momenta kada sam prohodala, bio samo korak ka tebi..."
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.