Zajedno gradimo svet u kome se nijedna misao neće izgubiti i u kome se pamti samo najlepše. Zato gde god da si zatvori oči otvori srce i znaj da te volim "Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne[b][/b] Neznanje je majka drskosti
Dubinom današnjeg pada merim visinu sutrašnje pobe
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 7.0
Nokia 8310
nisam vešta i puno stvari ne razumem ali ako mi neko pomogne bila bih mu jako zahvalna evo ja ću da počnem a svi koji mogu nešto da dodaju i isprave me neka izvoli. prvo znači vladari ac i dc mesec u 9 kuću u vodoliji,vladar dc saturn u 1 kući u jarcu mesec i saturn su u trigonu ssunce se nalazi u biku a ac je na 10,57 stepeni u raku vladari kuća su sledeći: prva-mesec-u 9 druga-mesec-u 9 treća-sunce-u11 četvrta-merkur-u 12 peta-venera-u 12 šesta-pluton-u 4 sedma-saturn-u 1 osma-saturn-u 1 deveta-uran-u 5 deseta-neptun-u 6 jedanesta-mars-10 dvanesta-venera-u 12- planete: sunce-bik 11 kuća mesec-vodolija-9 kuća merkur-blizanci-12 kuća venera-blizanci-12 kuća mars-riba- 10 kuća jupiter-ovan-10 kuća saturn-rak-1 kuća uran-vaga-5 kuća R neptun-strelac-6 kuća R pluton-vaga-4 kuća R aspekti su sledeći (mada nisam baš 100% sigurna da je tako) sunce sikstel-mars sunce-sikstel-saturn mesec-kvadrat-merkur- mesec trigon-saturn mesec-trigon-uran mesec kvadrat-neptun merkur ind.konj.uran merkur-pluton venera-kvadrat-mars venera-trigon-uran mars-trigon-saturn jupiter-kvadrat-saturn jupiter-trigon-neptun saturn-kvadrat-pluton neptun-sikstel-pluton ac-sikstel-sunce ac-trigon-mesec i to bi bilo to samo što ne znam tumačenje odnosno šta se prvo teba gledati i bila bih jako zahvalna za neki komentar
Zajedno gradimo svet u kome se nijedna misao neće izgubiti i u kome se pamti samo najlepše. Zato gde god da si zatvori oči otvori srce i znaj da te volim "Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne[b][/b] Neznanje je majka drskosti
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.