Sta znaci ako muski Mars gradi konjunkciju sa zenskim Ac-om? Cula sam da je to aspekt braka.
Morate da pogledate kojim kucama vlada Mars u njegovoj natalnoj karti. Ako vlada 4. kucom, 5. kucom ili 7. kucom onda to moze biti aspekat braka, ako ne onda to moze biti aspekat strasti. Mora postojati vise aspekata da bi bilo govora o braku kroz vreme. Mars bez obzira kojom kucom vlada do.nosi sukoba svadja, raskida, ljubomore.
Sta znaci ako muski Mars gradi konjunkciju sa zenskim Ac-om? Cula sam da je to aspekt braka.
Morate da pogledate kojim kucama vlada Mars u njegovoj natalnoj karti. Ako vlada 4. kucom, 5. kucom ili 7. kucom onda to moze biti aspekat braka, ako ne onda to moze biti aspekat strasti. Mora postojati vise aspekata da bi bilo govora o braku kroz vreme. Mars bez obzira kojom kucom vlada do.nosi sukoba svadja, raskida, ljubomore.
Sta predstavlja, koji problem, itd ...kod muskarca Mars u Lavu u 12. polju? Mars vlada 4. i 9. ... u kvadratu sa njegovim dispozitorom So u Biku (vl. ASC) u 9. i sa Uranom u Skorpiji vl. 7. ...koji je na IC ... jedino dobro je sto je taj Mars u trigonu sa Me u Ovnu ...
Sta predstavlja, koji problem, itd ...kod muskarca Mars u Lavu u 12. polju? Mars vlada 4. i 9. ... u kvadratu sa njegovim dispozitorom So u Biku (vl. ASC) u 9. i sa Uranom u Skorpiji vl. 7. ...koji je na IC ... jedino dobro je sto je taj Mars u trigonu sa Me u Ovnu ...
Postovana, Mars u Lavu daje muskarce koji su izuzetno hariznmaticni, privlacni, veliki sarmeri, vrlo sexualni, medjutim, kada se ta planeta nadje u 12 kuci, ona menja dosta od svog znacaja, ugusena energija, skriveni bes, moze dati problem potomstva, jer ima kvadrat sa Uranom, ili coveka koji je vezan za kriuminal. Ako je njegovo Sunce u 9 kuci, ta osoba mora da ide strujom duhovnosti, trougao sa Merkurom, dace dobre govornike, i veliku vestinu u komunikaciji sa ljudima. Uran u 4 kuci daje osobe koje imaju problem sa stanom i u sustini vole da zive sami, ne vole da ih neko gusi. Cesto menjaju mesto stanovanja, ili grad. Mogu imati privatan biznis, narocito kao jedan Bik kome su sve finansije.
Jel moze neko na osnovu podataka koje postavim da mi kaze nesto vise o marsu u skorpiji? Znam da se o tome puno pisalo na ovom forumu ali sam shvatila da osobine koje ova planete u ovoj poziciji daje zavisi i od olozaja drugih planeta....
Unaprijed hvala!
Edit by Makišon: nema potrebe za kopiranjem silnih podataka sa astro.com-a, dovoljno je da se postavi natalna karta u predvidjenoj temi. Opis, onima koji ti žele odgovoriti, ništa ne znači.
« Poslednja izmena: 08. Sep 2008, 12:43:43 od Makišon »
Uh, ovde sam svašta pročitala, ali nisam sigurna kako to da primenim na moj slučaj! :flower: Moj Mars se nalazi u 2.kući na 5 st 45 device, a vladar je moje 10 kuće koja počinje na 27 st 58 ovna, pravi konjukciju sa Suncem na 01 st 06 device, takođe u drugoj kući, i obe planete prave kvadrat sa Neptunom u strelcu u 4.kući (s tim što Sunce pravi trigon sa Jupiterom u strelcu u 5.kući), pa kad sve saberem opet ne znam kakavi su ovo aspekti i kakav im je uticaj na moje materijalno stanje, pre svega, ali naravno i na sve drugo???? :weirdface:
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.