ja imam veneru u lavu. ne volim da izgledam upadljivo i da nosim puno zlata kao sto teorija kaze. venera mi je u konjukciji sa marsom. sta bi to znacilo?
ja imam veneru u lavu. ne volim da izgledam upadljivo i da nosim puno zlata kao sto teorija kaze. venera mi je u konjukciji sa marsom. sta bi to znacilo?
Moja iskustva sa Ve u blizancima i ovim aspektima uglavnom se poklapaju sa objašnjenjima. Venera konj Saturn mi je često tražila vernost i kočila mi opuštenost, Ve trigon Uran me je privlačila muškarcima koji su unikatni,neobični i svoji, a istovremeno sam imala potrebu za slobodom, a od aspekta Ve kvadrat Pluton sam umela da odlepim kad se zaljubim, do koske da gorim. . .
Htela bih da pitam da li je vazno sto su mi i Venera (u blizancima) i Sunce (u raku) i Mars (u lavu) na 22. stepenu.Negde sam procitala da je taj 22. stepen bitan, ali nemam pojma zasto.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.