IN < - Kuda veceras: Informacije o koncertima! - >LO
(1/160) > >> :: Odgovori!
Autor: SerbianFighter :
Kuda veceras: Informacije o koncertima!

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora kokota (Vreme: 16. May 2007, 23:39:51)

Autor: krouli :
Koncert Obojenog programa u čast John Peela

 Grupa Obojeni Program odlučila je da se priključi svetskoj muzičkoj manifestaciji John Peel Day, posvećujući promotivni koncert svog novog albuma “Da li je to čovek ili je mašina” 14. oktobra 2005. u beogradskom SKC-u, ovom izuzetno bitnom čoveku za svetsku muzičku scenu.

Pre tri godine, 27. septembra, grupa Obojeni Program je imala retku čast, da bude predstavljena u čuvenom John Peel-ovom BBC Radio 1 showu i da singl “Uživaj u ludilu nekih malih stvari” sa albuma ”Ako nisam dobra šta ćemo onda?” uđe na Peelov tracklisting.

Koncertom 14. oktobra u SKC-u u čast John Peel-a, Obojeni Program želi da iskaže duboko poštovanje i da svoj doprinos sećanju na čoveka koji je svojim dugogodišnjim promotivnim radom zadužio mnoge muzičke grupe.

Kao gosti Obojenog programa na ovom koncertu nastupiće "Act Women" sa performansom "Transkuhinjska ritmična terapija". U pitanju je freak show u formi telešopa, performans o konzumerizmu, dijetama, paralelnim realnostima.

izvor: b92.net/kutura
Autor: krouli :
Kristali

koncert u okviru promocije knjige Bensedin autora Radovana Nastića. Ulaz slobodan
Mesto: Dom omladine, Beograd (SCG) Vreme: 29. septembar


Autor: krouli :
Kanda Kodža i Nebojša

Veliki promotivni koncert povodom izlaska ploče "Prekidi stvarnosti". Pretprodaja karata po ceni od 500 dinara - Plato music store, Odličan hrčak, SKC
Mesto: SKC, Beograd (SCG) Vreme: 30. septembar u 21.00


Autor: krouli :
Lost Propelleros


Mesto: Dom omladine, Beograd
(SCG) Vreme: 1. oktobar
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo
>> Sledeća strana