E od sutra ni mi sa starim ne mozemo da ih koristimo u Srbiji. Nismo na spisku SEPA zemalja.....jedino ne znam da li ce Visa Virtuon da sljaka.....ja sam danas verifikovao novu koju sam dobio ali nemam ni dalje opciju povlacenja novca preko nje. Depozit radi bez problema. Poslao sam im pitanje pa cekam odgovor.
Nisam. Kažu da može, ali na 1000 dolara uzmu ti 60 evra provizije, 6%, tako čitam na fejsu na Payoneer našoj grupi. Imaju mastercard, šljaka kod nas bez problema.
da li ima neke razlike u plaćanju kada imam sredstva na PayPal-u i platim nešto i kada nemam sredstva na PayPal-u, a platim tako što PayPal "povuče" novac sa kartice za koju je vezan?
Мислим да овај чланак није тачан. Прво, уопште није проблем Пејпала у Србији, данима уназад људи широм света жале се на свакакве проблеме по форумима, од логовања на Пејпал, немогућности да се купује са Ибеја преко Пејпала (што је случај и код мене), па до проблема типа да се на конту не исписују имена уплатилаца, итд.
Елем, због проблема који ја имам послао сам им писмо. Они су ми одговорили и у самом одговору нигде не пише да је проблем са нашом земљом, већ да генерално постоји проблем са системом.
Такође, наведено је да се може куповати преко дебитних / кредитних картица уз њихову заштиту (иако та куповина неће бити видљива у историји рада) и да ће уколико настане било какав проблем и сами посредовати / отворити спор.
Цитирам њихов одговор који сам добио:
"Thank you for contacting PayPal regarding your payments with Ebay.
My name is Viktorija and I am pleased to assist you today.
We are aware of the technical issue with the payments on Ebay, and our technical team works together with the eBay to fix this. Since we do not have a certain date when the issue will be resolved, I can offer you a temporary solution.
You can checkout using your credit card and you will still be fully protected by our Buyer protection policy.
This type of payment will be considered as a "Guest Payment". Transaction won't be visible in History but in case something goes wrong with the payment, our team will be able to find this payment and open a dispute if required.
Thank you for your understanding.
It was my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.
lepo ti je odgovorila ali sta ako imam pare na paypal balance nije valjda da treba da ih vucem na karticu pa onda od nje da placam,ma ne se nose u 3 lepe
inace prekljuce sam kupovao na ebau i sve je proslo ok
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.