Da, tajcixi, kazu da samo jedan trigon koji pada u sklopu ovog aspekta moze ublaziti uranovu prirodu i pomoci veneri da ispliva na povrsinu...znaci ojacana venera, bitno je i dal je uran u padu, izgonu ili egzaltaciji a i venera isto tako...vladar kuce u kojoj je aspekt ....i naravno jos mnogo toga....svaki aspekt nudi uvid u samog sebe i naravno nudi i mogucnost promene tj. rada na sebi...
« Poslednja izmena: 06. Jun 2007, 15:44:35 od Santjen »
Pronasla sam negdje ovo.. Harmonični aspekt izmedju venere i urana: Potreba za slobodom i samostalnošću čak i unutar odnosa. Sklonost neobičnom i uzbudljivom, novom. Neovisnost. Velika individualnost. E sad.. zanima me venera trigon uran. AKo je prethodno objasnjenje tachno, ne vidim veliku razliku izmedju ovog aspekta, i kvadrata ili opozicije :-k
loši aspekti ti pokažu koje greške možeš činiti, na tebi je da ih osvijestiš i ne radiš :!: astrologija ti pokazuje predispozicije na tebi je kako ih koristiš. svatko sa lošim aspektima nosi i karakteristike dobrih samo se mora više truditi da one isplivaju. meni astrologija pokazuje načine kako da poboljšam život pa joj evo :flower: :flower: :flower:
Pozdrav svima! Zanima me opozicija Venera- Uran i to baš Uran 7.kuća-škorpion Venera mi je u 1.kući-bik :-k
Uran je kazu,u Shkorpji egzaltiran... Privlachiti ce te vanserijski likovi,brak ce ti biti takoodje vanserijski,a mozda chak bude suprug Vodolija,pilot,astrolog,programer ili vec neko ko je u simbolici Vodolije
a sama opozicija govori da ce biti uvjek povuci potegni-plime i osjeke :[115]:
e i ja sam "srecni " vlasnik ovog ocaravajuceg aspekta.Venera u ribama u 3 kvadrat uran u strelcu u 1.I uglavnom njega krivim za sve moje avanturisticke poduhvate na ljubavnom planu...i za sve neuhvatljive ljubavi,koje kad postanu "uhvatljive" prestaju da budu zanimljive...izgleda :[1]: No..tesim se time da planiram da kupim knjigu astrologija,karma i transformacija od Stivena Aroje...pa da isplatim "karmicki dug" i da se stacionariam vise....o Stiveneee ](*,)
It's better to be hated for something you are,then to be loved for something you are not. Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
e i ja sam "srecni " vlasnik ovog ocaravajuceg aspekta.Venera u ribama u 3 kvadrat uran u strelcu u 1.I uglavnom njega krivim za sve moje avanturisticke poduhvate na ljubavnom planu...i za sve neuhvatljive ljubavi,koje kad postanu "uhvatljive" prestaju da budu zanimljive...izgleda :[1]: No..tesim se time da planiram da kupim knjigu astrologija,karma i transformacija od Stivena Aroje...pa da isplatim "karmicki dug" i da se stacionariam vise....o Stiveneee ](*,)
Koliko vidim ovdje su zastupljeni svi aspekti osim paralela . Dupor je pisao o paralel aspektu izmedju planeta i naveo da je po svom djestvu slican konjukciji samo da djeluje kao pojacana konjukcija. E sad , ovo me jako zanima, jer imama paralel aspekt Venere (druga kuca u Lavu) i Urana (peta kuca u Skorpiji). Ono sto sam primijetila je da zaista imam sklonst ka naglim pocinjanjima i zavrsavanjima veza, kao i da vrlo lako pridobijem partera, ali sve to se moze recii za samog Urana u petoj kuci u Skorpiji. Ako enko moze nesto da kaze, voljela bih da cujem komentar tj. da vidim komentar na paralel aspekt