bilo je vec reci o ovom aspektu, snazno deluje na emotivan zivot, u opoziji zna da napravi blokadu, neprijatnost sa drugim polom itd. sve zavisi od toga koliko su planete izrazene u natalu...
Ja se inače klonim žena koje imaju loš aspekt VE i UR, bez obzira na sve ostalo ćak i na polja na koja se odnose- a, ni povoljni nisu baš za pohvaliti kao ni oni sa NE. Mislim isto da je Dupor u pravu kada MA90UR smatra najgorim aspektom u sinastriji...nisam valjda off sa ovim :[115]:
Ja se inače klonim žena koje imaju loš aspekt VE i UR, bez obzira na sve ostalo ćak i na polja na koja se odnose- a, ni povoljni nisu baš za pohvaliti kao ni oni sa NE. Mislim isto da je Dupor u pravu kada MA90UR smatra najgorim aspektom u sinastriji...nisam valjda off sa ovim :[115]:
Ma da u pravi si,ako nekom nije sudjena sreca,nece je ni tebi donijeti :chuckel:
ljudi koji imaju los aspekt izmedju venere i urana,prvenstveno kvadrat skloni su promiskuitetu i homoseksualizmu... sto se tice sinastrije,Andjela zna,koliko god da ima dobrih aspekata u kartama,ako se javi ovaj los,sve pada u vodu. t.j uran ce ih stalno spajati i razdvajati.
Ja imam opoziciju venere i urana,uran mi je u sedmoj kuci..cim se vezem,veza puca...jedini nacin na koji su mi "veze trajale",bio je raskid ili udaljavanje od partnera,pa pomirenje...ili razdvojenost na neki period vremena..venera mi je u opoziciji i sa saturnom.jel ima neko resenje kako da veza traje sa ovim aspektom (venera opozicija uran)? :-k
« Poslednja izmena: 15. Dec 2006, 14:01:03 od ninaaaaa »
u natalnoj karti ja imam konjukciju venere i urana u 1 kući i vidim da ste navel ikak o to unači promiskuitet i homosekualizam, ja smatram da je to zaista netočno jer kod mene se ovaj aspekt ispoljava na način da ja uvijek naletim na nekakvog avanturista i čim se vežem veza pukne to su u najmanju ruku svi odreda bili ekscentrični (uran) dečki