Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Tražim novije relativno sitnije igrice ne previše grafički zahtevne koje će ova moja mašina moći da šiba fluidno. Zanimaju me i preporuke starijih igara koje su dobro ostarile po pitanju grafike (ne tražim hiperrealistične igre već one u kojima je grafika rešena na drugi način). Žanr nije bitan.
Mašina- u pitanju je laptop specifikacija: Ram - 8gb DDR4 rama Procesor- AMD A10-9600P radi do 3. 3 na turbo modu sa 4 jezgra Grafika- R5 integrisana i R6-M435DX diskretna (navodno diskretna ima 2gb memorije ali ja se ne bih složio po performansama koje dobijam) [-X
Najača igrica koja mi radi kako valja- Torchlight II ](*,)
« Poslednja izmena: 20. Avg 2019, 16:55:56 od ogisanin »
Totalni sam amater i neznalica po ovom pitanju i iskreno ne znam gde bih postavio pitanje, na kojoj temi, pa sam došao ovde. Naime, interesuje me kako se zove kad je igrica već instalirana (na usb npr) i kad je nije potrebno instalirati, već se odmah pokrene? Imao sam par takvih igrica ranije i sad bih skinuo neku, ali ne znam kako da pretražujem ono što me interesuje, tako da je svaka pomoć dobrodošla. Naravno, uz izvinjenje ako sam omašio temu
Totalni sam amater i neznalica po ovom pitanju i iskreno ne znam gde bih postavio pitanje, na kojoj temi, pa sam došao ovde. Naime, interesuje me kako se zove kad je igrica već instalirana (na usb npr) i kad je nije potrebno instalirati, već se odmah pokrene? Imao sam par takvih igrica ranije i sad bih skinuo neku, ali ne znam kako da pretražujem ono što me interesuje, tako da je svaka pomoć dobrodošla. Naravno, uz izvinjenje ako sam omašio temu
Potraži na netu portable games.
Neki lik na mom bivšem poslu je imao bar 200 takvih igara.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.