Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 316 317 319 320 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N70 Pitanja i Problemi  (Pročitano 223643 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia n70
Pomoc! kako da posaljem instalaciju programa preko bluetooth-a,izbacuje mi upozorenje da se nemogu slati zasticeni objekti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N70
Mozes preko Xplore-a,a mozes i preko FExplorer-a tako sto mu promenis ekstenziju,pa kada prebacis vratis kako je bilo,a mozes i preko programa Profi Mail ili Instant sis.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2007, 15:38:59 od nikolavasic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70
Eh, ovako... Kupio sam Nokiu N70 pre otprilike dva meseca. Sve je super funkcionisalo dok mi pre neki dan nije zatrebao Quickoffice, preciznije Quickword. Naime, ubacio sam fajl u formatu koji aplikacija podrzava (.doc), jes' da je malo veci al' trebao bi da sljaka ali... Otvori dokument i drzi oko 30 sec, nakon toga ga automatski zatvara. Mislio sam da je u problem do dokumenta pa sam ubacio drugi, manji. Ponovilo se isto. Nakon toga sam deinstalirao postojeci Quckoffice, skinuo sa Nokijinog sajta drugi i instalirao ga. I sa tim novoinstaliranim programom problem se ponavljao. Sta da radim? Smile Hvala u napred!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Crvena Zvezdo pobedjuj za nas!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia n70
Pozdrav svima. Kupio sam n70 pre 3 dana i imam problema sa punjacem. Stavim telefon da se puni i cim ga malo pomerim, odmah izgubi kontakt. Da li je jos neko imao slican problem? Jel neko zna kako da podesim onaj senzor za jacinu osvetljenja? 
IP sačuvana
social share
[img][/img][b][/b][font=Verdana][/font]MistfiX
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
verovatno punjac ima negde prekid u kablu..... promeni ga......
senzor ne mozes da podesis.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N70
Eh, ovako... Kupio sam Nokiu N70 pre otprilike dva meseca. Sve je super funkcionisalo dok mi pre neki dan nije zatrebao Quickoffice, preciznije Quickword. Naime, ubacio sam fajl u formatu koji aplikacija podrzava (.doc), jes' da je malo veci al' trebao bi da sljaka ali... Otvori dokument i drzi oko 30 sec, nakon toga ga automatski zatvara. Mislio sam da je u problem do dokumenta pa sam ubacio drugi, manji. Ponovilo se isto. Nakon toga sam deinstalirao postojeci Quckoffice, skinuo sa Nokijinog sajta drugi i instalirao ga. I sa tim novoinstaliranim programom problem se ponavljao. Sta da radim? Smile Hvala u napred!
Probaj program OfficeSuite.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.2
mob
Nokia N70,6303,K610...
Pozdrav svima. Kupio sam n70 pre 3 dana i imam problema sa punjacem. Stavim telefon da se puni i cim ga malo pomerim, odmah izgubi kontakt. Da li je jos neko imao slican problem? Jel neko zna kako da podesim onaj senzor za jacinu osvetljenja? 
Trazi da ti zamene punjac.
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Pomoc! Moja N70 je sa Vodafone mreze i crnom maskom. Promenio sam product cod sa NSS i ubacio najnoviju verziju softvera preko NSU-a. Sada kada se krecem kroz menije povremeno se pojavljuju bele linijice,kao i kad ubacujem novi kontakt pri svakom ukucanom slovu pojavi se linija. kako resiti ovo.Reinstalirao sam softver par puta i nista.Sad je sa ME softverom.
Imam isti problem. Telefon je sa TIM mreze, FW je 5.0638.3.0.1. Nisam radio upgrade nego je ta verzija bila u telefonu. Problem sa linijama se pojavio nakon instalacije teme koju sam kasnije uklonio, ali linije su ostale. Uradio sam hard format kako je opisano na forumu, ali nista se nije promijenilo. Ima li neko ideju o cemu se radi? Mozda da ubacim noviji FW? Fon je N70 Music Edition.
HVALA!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

;-)

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 474
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson Xperia ARC
koji je najbolji prog za video ringtones za ovaj tel?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung Galaxy S6 White
koji je najbolji prog za video ringtones za ovaj tel?

Mnoge sam isprobala i ni jedan mi nije radio kako treba...tako da, bolje da se i ne cimaš oko toga... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 316 317 319 320 ... 394
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.