Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 155
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zanimljive slike slikane vašim kamerama na mobilnom telefonu  (Pročitano 256451 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
mob
Apple iPhone 6s
Nokia N95

Macro bez blica, sobno svetlo i stona lampa

slike slikane napolju

slike slikane unutra sa blicem

macro napolju

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung GS3
Meni su slike odlichne tako da ...
Evo jedne za wallpaper slikane sa N73 Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ja pregledao malo ove slike sa N95 i moram da kažem da ipak i pored 5Mpx ma koliko to zvučalo fantastično, ovakve fotografije iz unutrašnjosti kuće nisu ni u rangu mog digitalca iz '98 sa svega 1.5Mpx koji daje mnogo jasnije, življe i dinamičnije slike.
Jednostavno je zamućenost velika(nema oštrine) kao i kod svih ostalih slika sa raznih modela mobilnih telefona.
Džabe i tih 5MPx kada se ne mogu iskoristiti čak ni za amatersku fotografiju! Smile

Kada će jednom mobilni telefoni biti u stanju da daju neku bolju sličku?!? Čak šta više mogu da uporedjujem slike sa Sony Ericsson modela K750i koje su ranije postavljene da daju bolju jasnoću u unutrašnjosti kuće od ovih sa N95 pa čak i slike sa N73 ....
« Poslednja izmena: 19. Apr 2007, 00:29:26 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ja pregledao malo ove slike sa N95 i moram da kažem da ipak i pored 5Mpx ma koliko to zvučalo fantastično, ovakve fotografije iz unutrašnjosti kuće nisu ni u rangu mog digitalca iz '98 sa svega 1.5Mpx koji daje mnogo jasnije, življe i dinamičnije slike.
Jednostavno je zamućenost velika(nema oštrine) kao i kod svih ostalih slika sa raznih modela mobilnih telefona.
Džabe i tih 5MPx kada se ne mogu iskoristiti čak ni za amatersku fotografiju! Smile

Kada će jednom mobilni telefoni biti u stanju da daju neku bolju sličku?!? Čak šta više mogu da uporedjujem slike sa Sony Ericsson modela K750i koje su ranije postavljene da daju bolju jasnoću u unutrašnjosti kuće od ovih sa N95 pa čak i slike sa N73 ....
Isto misljenje imam,ali nisam hteo da sad izigravam nekog da pricam kako slike ne valjaju.Pogledao sam sve slike,i ne mogu da opisem koliko ni jedan jedini detalj nije jasan i ostar,nego je sve nekako zamuceno.Ne pricam ovo za unutrasnje slike,vec ovo vazi i za ove napolju,jedina slika koja lepo izgleda je onaj makro mod tastature,i ovo cvece napolju...
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
da , slike unutra nisu dovoljno ostre za 5 mpx ali to je vise , cini mi se , do osvetljenja prostorije a i telefoni nemaju toliko jak blic kao digitalci...dok su mi slike napolju npr. ono cvece sto si slikao odlicne  Smile 
uopste , telefon je odlican al zato i kosta 740 eura?!  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
Brate telefon i aparat se nikad nece moci da porede, jer ako aparat ima blic koji te zaslepi a fon ima malo jacu lampicu normalno je da nece mocu da bude ista slika u prostorijama sa manje svetlosti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
mob
Apple iPhone 6s
Mozda bi slike unutra bile bolje da telefon tj aparat ima manualno podesavanje expozicije, ali za sada jos nisam uspio pronac u setingu.
Npr P990 ima tu opciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia X6 16gb
Covece  Smile  Smile  Smile Pa kvalitet slike na ovom n95 je skoro isti kao na mojoj n70,samo sto je ovde veca rezolucija...  Smile  Smiley 1  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 120
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Motorola L7e
E50
ова је са разлогом мутна...ипак се све одигравало у радно време
« Poslednja izmena: 21. Apr 2007, 00:44:47 od rikeee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

~ Words Are Loaded Pistols ~

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 300
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Motorola L2
Nemam slika ali sam samo htela da pohwalim washe slike, neke su me nasmejale do suza Smiley
Takodje, neke od slika (wetjina) su PREODLICHNE (ako ta rech uopshte postoji hehe).  Ja imam Motorolu C261
i slike su blagi ochaj, kako unutra tako i napolje.  Bukwalno ne mozhe nishta da se widi, swe je mutno i frljawo...  Smile

Ajmo dalje sa odlichnim slikicama   Smile

_______

Ewo digla sam jednu sliku na net, tek da se widi kakwo sranje od aparata...

Motorola C261
Rez: Medium 320x240
Exposure: Nula
Light Conditions: Sunchano (jedino tako se ishta widi!)

Swetlo je upaljeno...

Izwinjawam se shto slika nije thumbnail (opcije nema u mom foto albumu) ali mislim da je dowoljno mala da se okachi u originalu...

Inache na slici sam ja, neki dedica uradio karikaturu od mene pre par godina...  Smile

« Poslednja izmena: 21. Apr 2007, 07:56:03 od Zadovoljshtina »
IP sačuvana
social share

Sometimes I sit and look at life from a different angle,
Dunno if I m God's child or Satan's angel...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 155
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.