Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls. Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ne znam da li ce ovo biti protumaceno kao preopterecenost svojim fakultetom, ali hteo bih nesto da stavim na telefon sto izgleda super, a da je vezano za stomatoloski fakultet. Evo saljem ti grb, pa ti ako te ne mrzi vidi, iskombinuj nesto sa njim ili bez njega, ali da ima veze sa stomatoloskim fakultetom. Hvala unapred .
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
E hvala ti . Stvarno je odlicna ideja . Medjutim kada sam ti trazio neki logo, mislio sam na nesto sto ce pre svega lepo izgledati. Znaci neka kombinacija grba sa nekom dobrom pozadinom, neki 3d, nesto sto ce biti vezano za stomatoloski fakultet a izgledati super. Ako imas ideju i ako te ne mrzi da pravis... Ovo je stvarno super sto si napravio .
E ovo si uradio STVARNO DA NEMAM RECI Bolje si ga uradio nego sto sam ja mogao i da zamislim kako treba da izgleda. MALO JE RECI DA MI SE SVIDJA. HVALA
p.s. Znam da sam konfuzno objasnio sta mi treba, ali vidim da si me vise nego razumeo, a i kako bi ti opisao sliku koju si napravio.
hm... ok... cool... valjda.. ja bas i nemam neko narocito misljenje, al ako ti kazes mere biti da izgleda cool na telefonu mada ne znam kako to podseca na stomatologiju, al ako ti kazes, neka bude p.s. Ja svoju vaspitno obraznovnu ustanovu ne bih ni na javni toalet stavio al dobro , neki to vole