Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 189877 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Zar nije po pravilniku zabranjeno vredanje.
>>>>>"Cigla Tel i kompanija sa Nokijama pocinju da iritiraju"?!? Smile

Koja je uvreda bila sa moje strane prema nekom učesniku ove diskusije???

Ah, da, po nekim tvrdnjama uvredio sam "mobilni telefon" i to samim komentarima oko njegovog hardvera koje su opet izneli oni koji ga cene! Smiley 1
Možda "svetinju" ne treba dirati! Smile Smile

Prestanite da se pozivate na pravilnik bez ikakvog osnova jer bih ja imao najveće moguće pravo pozivanja zbog datih linkova do gomile drugih foruma u ovih 54 strana!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone
Dope Wars  Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
DopeWars_2003.ARMV... (168.68 KB)
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola MPx220
Najlepše vas molim da se ne svađamo na današnji dan i da svako uživa u blagodetima omiljenog mu OS!

Strašno mi je neprijatno što je jedna moja nesmotrena poruka izazvala ovako burne reakcije moderatora i ostalih ljubitelja simbijana! Bilo mi je otvoreno nekoliko internet prozora, radio sam nekoliko stvari i istovremeno sam hteo da pomognem Mikeleu jer smo već svi bili IZVREĐANI kako smo sebični i sl. zato što sam mu juče pre podne rekao da ću mu objasniti uveče kako da konfiguriše Right Menu, jer tog momenta nisam imao vremena.
I stvarno mi nije jasno kako sam zaključio kada je Mikele naveo tip procesora da ne može da se overklokuje, kada i moja MPx220 ima isti takav procesor i overklokovanje radi.

Pošto vidim da ovde opraštanja nema i da se svaka greška jedva dočeka da se neko ili nešto ispljuje, a osećam se odgovornim što su svi ostali zbog moje greške pretrpeli onakav ton i nastup moderatora, povlačim se iz diskusija i učestvovanja na ovom forumu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone
Pošto vidim da ovde opraštanja nema i da se svaka greška jedva dočeka da se neko ili nešto ispljuje, a osećam se odgovornim što su svi ostali zbog moje greške pretrpeli onakav ton i nastup moderatora, povlačim se iz diskusija i učestvovanja na ovom forumu.

daj bre covece nemoj to raditi...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
@vimm, e pa vidiš, to si ti pogrešan zaključak doneo usled "mnogobrojno otvorenih prozora" i radeći više stvari istovremeno, što je rezultiralo time da se stekao potpuni utisak da taj telefon ima više verzija procesora.
Pored toga citirajući tekst tj., naziv procesora koji je dao @Mikele - Procesor: ARMV4 OMAP1611, dao si sledeći komentar:
Citat
To je procesor za koji Texas Instruments nije zvanično objavio karakteristike i ne može da se overclockuje
Koji ili kakav zaključak izvući iz ovoga?
Još mi nije jasno i ne mogu da shvatim vašu ranjivost i slabost na pominjanje Symbian-a ili ne dao bog kritika upućenih WM OS-u i to na jednom jedinom modelu telefona koji cirkuliše u celoj Srbiji?!?
Pored toga kakav si ton moderatora ili ne(jer imao i jedan jedini post isti bih tekst napisao) očekivao kada me je @kirezz lepo prozvao poimence i nazvao "osobom koja iritira" zajedno sa "nokia kompanjonima"!!!!
Šta ste vi očekivali u ovoj temi?!? Možda to da vas neko pusti da neometano ostavljate i pišete linkove ka drugim forumima, stvarate neki klub ili bolje rečeno klan u kome niko ne sme da dira i da se umeša komentarima jer to vas mnogo boli koliko vidim, dok s' druge strane privlačite nove članove ubedjivajući ih da je to prava stvar i još ih onda maltretirate kako su se zajebali što nisu kupili telefon sa odgovarajućim overklokabilnim procesorom pa zatim niko ni da se pojavi sa odgovorima na pitanja takvih članova?!?
Ono što je najbitnije kad već ubedite nekoga taj onda u nesnalaženju na novoj platformi postavlja vrlo korektna pitanja a niko ga od vas ne jebe tri posto?!?
Bilo vam je lepo kada ste ovde ubedjivali ljude da je telefon ok., a kad treba da im pomognete u rešavanju problema sve sami glumci i statisti, ha?!? Što vam je onda krivo kada sam napisao da ste "sebični"?!? Ja bih rekao da je ta rečenica podstakla par osoba ovde na forumu da "skinu zavesu" i pruže kakav takav odgovor. Ostali samo vise na ovih 54 strana i hvale svoj telefon a kad treba pomoći nekome - nema ih, čast izuzecima!
Pored toga niko te ne brani da se povlačiš iz diskusija i učestvovanja na ovom forumu ili ne. To je jednostavno tvoj izbor!
Možda da ovaj telefon Motorola Mpx220 proglasimo za sveca kako ga niko ne bi vredjao i kako bi vama ostao otvoren i neometan put ka njegovom klanjanju!
Stvarno ste svi patetični!!!

« Poslednja izmena: 23. Apr 2006, 14:33:55 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone
au jbt ovo je sve zbog mene i zbog mog procesora ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
au jbt ovo je sve zbog mene i zbog mog procesora ...
A, ne, nisi u pravu. To je sve zbog likova koji su toliko bezobrazni da javno proteruju sa ove teme one koji imaju i par kritika na ovaj telefon da iskažu, i to potkrepljenih činjenicama datim od samih korisnika istog.
Neko jednostavno ne želi ili ne voli da se ovde ovaj telefon kritikuje.
Jednostavno ne bih verovao da se i sve sami distributeri i prodavci ovog modela pojavljuju ovde, pa ne bi imali toliko razloga za "iritiranje" sopstvenog nervnog sistema zbog najobičnijih komentara.

P.S: Svaki dalji komentar tipa: "WM gods ili Symbian rules" brišem, kao i prozivanje bilo kog člana ovde na forumu poimence bez ikakvih dokaza i razloga! Pored toga ako vam se ne svidjaju kritike "na srpskom jeziku" onda nemojte ni da ih čitate - preskočite ih i nastavite sa hvalospevima!!!
Dok o postavljanju direktnih ili indirektnih linkova ka bilo čemu neću ni da komentarišem - korpa za smeće odmah!
« Poslednja izmena: 23. Apr 2006, 15:19:01 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Ostalo mi je jos 10 dana zivota...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Motorola MPX200/220
Ne vredi, moderator brise postove kako mu je volja a ne po pravilima, napustam burek!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Dovidjenja! Smile

btw. ta "pravila" o kojima ti pričaš je ovaj moderator gazio i prećutkivao sve u nadi da će vam i direktni linkovi ka drugim forumima pomoći da izvučete maksimum iz ovog telefona.
Ako bi ste vi pravila "za sebe" i ovu temu posebno - to neće moći!
Još manje će moći pokušaji da na svaki naćin "proterujete sa ove teme neistomišljenike"!!!
A najmanje pretnje tipa da napuštate forum ili rasprave ako vam neko ne da potpunu slobodu van pravila burek foruma.
-nema proterivanja neistomišljenika
-nema linkova ka drugim forumima i sajtovima
-nema prozivanja i vredanja članova(a to si ti lično započeo) zbog neslaganja ili kritikovanja WM-a
-nema ucenjivanja i pretnji

Pozdrav!!!
« Poslednja izmena: 23. Apr 2006, 15:30:59 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone
ajde valjda je bilo dosta za danas i za ubuduce!
svi su upozoreni da postuju pravilnik burek foruma, mislim da bi konacno mogli da prestanemo sa raspravama i sa stvarima koje nisu vezane za naziv teme.....

evo ja imam jedno pitanje... zna li neko podesavanja za e-mail 063? cimao sam one iz mobtela, slao im mail-ove ali nisu znali da mi pomognu..... dakle?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.