Postavila sam topic , mada već unaprid znam odgovore . Svako će odma reć benzinci su zakon , ali ni dizel nije što je nekad bio , bar ovi nove generacije koji imaju i start ko benzinci . Imala sam Vectru 1.7 obična dizelka sa kojom sam morala planirat pretjecanje jedno 2 km prije , jer je bila troma , lina , teška , ali znala bi se zaletit i onda bi jezdila ko velika , čudo je bila . Otac vozi Golfa IV 1.9 TDI koji ima skroz drugačiji filing u vožnji i nimalo se ne razlikuje od normalnog benzinca . Što mislite , dal će za koju godinu prevladavat dizelski agregati ili su benzinci neprikosnoveni ?
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.