Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 06:20:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Verujete li u horoskop?  (Pročitano 21345 puta)
10. Feb 2004, 10:45:21
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 55
Jos nisam upoznao nekoga ko bi mi rekao da ne veruje u horoskop? Sta vi mislite o horoskopu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ne verujem u to a i zasto bi verovao?
Inace mislim da je ovo prikladnije za Astro sobu pa i selim tamo
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Ne bas, ali mi je jako interesantno Smiley
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 626
Da li ti verujes u vremensku prognozu?
IP sačuvana
social share
high tech low life
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
pa ovako..
ja ne da nisam verovala u horoskope, nego nisam ih ni u sali citala, pre bih okrenula stranu sport iz dosade da citam nego horoskop..
but..
jednog dana, moja mama na abnormalno zahtevanje jednog njenog prijatelja sa posla koji se bavi tumacenjem istih, da moj datum, vreme, mesto rodjenja i odemo mi lepo kod njega na sladoled i kao malo da pogleda moju natalnu kartu i on ti meni kaze 90% stvari koje su mi se desile ili koje su istina!! ja sam onda mislila,ok, prica stalno sa mojom mamom o meni i sestri pa zna otprilike sta se i kako desava ili moze da desi i dam mu datum, vreme, mesto rodjenja jednog mog prijatelja i iz ta tri mala podatka on ti meni isprica celu zivotnu pricu pomenutog momka kog nikada u zivotu nije video!! onda i mojoj sestri i jos par ljudi koji su se tu zadesili, i tako sam ja pocela da verujem da mora da ima neke veze polozaj zvezda u trenutku rodjenja jednog coveka sa njegovim zivotom, mora to nekako da utice.

u ove dnevne gluposti koje svakog dana po novinama izlaze ne verujem i nema sanse nikada da pocnem, ali u nekom duzem vremenskom periodu, mora da postoji neka veza nas sa svemirom.

a i sto da ne verujem, kad mi mnogo dobar horoskop, bas hocu    
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 302
bilo bi lepo da se malo obrazloze odgovori,u smislu sta vas je nagnalo da verujete ili ne u astrologiju,kao sto je to ucinila sarmica.
IP sačuvana
social share
There is nothing “paranormal” in the Universe, except our limited understanding of Nature.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ovako, ne verujem u horoskop, ne verujem jer sam pobornik toga da je sudbina ono sto sami sebi pisemo a ne nesto sto ce nam neko gledajuci u bilo sta reci.
I ako mislim da pravi astrolozi radeci na osnovu pravih podataka mogu dosta korisnog da kazu ne mislim da u to treba verovati i da se toga kao i bilo cega slicnog treba drzati kao pijan plota.
Ovi dnevni horoskopi iz novina i sl su cista glupost po meni bili i ostali.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2268
mob
LG 
ne,neverujem i nemam razlog da verujem u tako nesto :|
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 302
osnovna svrha novinske astrologije (znaci dnevni horoskopi,nedeljni i ostalo) je popularizacija astrologije i vise je zabavnog karaktera,mada je na izvestan nacin uspela da je obesmisli.

pristupi astrologiji su razni, od sistema do neke licne filozofije samog astrologa.
natalna karta je slika neba u momentu rodjenja sa odredjene perspektive i kao takva ona je neponovljiva (tj potrebno je 26 000 godina da bi se karta ponovila).
natalna karta daje informacije o samom karakteru osobe, genetici tj predsiponiranosti/ talentima...kada se taj natal ubaci u neke vremenske okvire/uslove (tranziti-polozaj planeta recimo sada), mogu se sa vise ili manje uspeha prognozirati neki buduci dogadjaji.
iz svega toga proizilazi da je covek uslovljen svojim karakterom, tj karakter kao sudbina.
naravno negde je genetika isuvise jaka, i neke stvari MORAJU da se dese, jer su isuvise naglasene.

toliko od mene
IP sačuvana
social share
There is nothing “paranormal” in the Universe, except our limited understanding of Nature.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
Ne vjerujem u horoskop. Dovoljno je sjetiti se da se položaj zviježđa promijenio u zadnjih 2000 godina u tolikoj mjeri da ljudi koji se danas rađaju u npr. u razdoblju 22.7.-22.8. kad je "vladavina" lava, zapravo gledano položajem zvijezda nisu lavovi.

Da ne govorim da mi je idiotski vjerovati da sam ja ovakav ili onakav, zbog toga što sam rođen pod jakim djelovanjem nekakve hrpe kamenja u svemiru, a da zbog toga zanemarim genetiku i gene koje sam ponio od svojih roditelja, koji nisu istog znaka kao i ja.  Logičnije mi je vjerovati u sličnost s roditeljima, nego u sličnost s nekim tko je rođen u mjesecu kojem i ja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 06:20:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.